Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HGS, İŞ BANKASI ŞUBELERİNDE

İş Bankası HGS etiketinizle gişe kuyruklarını ve geçiş ödemelerini sorun olmaktan çıkarın. HGS ile kolay, hızlı ve indirimli geçiş yaparken...

İş Bankası HGS etiketinizle gişe kuyruklarını ve geçiş ödemelerini sorun olmaktan çıkarın. HGS ile kolay, hızlı ve indirimli geçiş yaparken, İş Bankası hizmet kalitesiyle güvenli ve rahat işlem yapma ayrıcalığını yaşayın. 
İş Bankasından HGS etiketi alarak, HGS’nin avantajlarından hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz. Araçlar, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından ödeyecekleri ücretler açısından sınıflara ayrılmıştır. 

KGM tarafından belirlenen araç sınıfları listesine www.kgm.gov.tr adresinden, HGS hakkında detaylı bilgilere ise www.ptt.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

HGS etiketiniz kullandığınız aracın sınıfına uygun olmalıdır. HGS etiketinize ilişkin araç sınıfı etiketiniz üzerinde yer almaktadır. HGS’nin teknik özellikleri gereği, aracın camına yapıştırılmış etiket yerinden çıkartıldığında kullanılamaz hale gelmektedir. 

Bu nedenle, İş Bankası HGS etiketinizi, yapıştırılmış bulunduğu yerinden çıkartmamaya özen gösteriniz. Bankadan HGS etiketi temin etmek için İŞBANKASI şubelerimize başvurabilir, 1. sınıf HGS etiketi talepleriniz için İnternet Şubemizden de talepte bulunabilirsiniz. 

İş Bankası’nda kredi kartınızın ya da ek hesabınızın bulunması halinde HGS etiketinizi iş Bankasından ücretsiz olarak alabileceksiniz.