Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TURKCELLİLERE KAMİL KOÇ YOL KART İLE BİLETİN %50 Sİ KADAR PUAN HEDİYE

05 Kasım – 05 Aralık tarihleri arasında biletini Kâmil Koç bilet satış noktaları, www.kamilkoc.com.tr ya da 444 0 562 nolu çağrı merkezi ...

05 Kasım – 05 Aralık tarihleri arasında biletini Kâmil Koç bilet satış noktaları, www.kamilkoc.com.tr ya da 444 0 562 nolu çağrı merkezinden alan tüm Turkcell abonesi Yol Arkadaşlarımız aldığı her biletin %50’si kadar puan kazanıyor

Kampanyanın 05 Kasım - 05 Aralık tarihleri arasında tüm Turkcell'liler için geçerli olup Kampanya internet ve çağrı merkezi de dahil olmak üzere Kâmil Koç'un tüm satış kanallarında geçerlidir. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcunun Yolkart üyesi olması gerekmekte olup Gidiş dönüş alınan biletler kampanya kapsamı dışındadır. 

Kampanya tek yön alınan biletlerde geçerlidir. • Her Turkcell veya Yolkart abonesi kampanyaya dâhil biletlerden en fazla iki adet satın alabilir.  Kampanya her otobüste %10 koltuk kapasitesi ile sınırlıdır. 

Kampanyadan yararlanmak için “AVANTAJ”yazıp 2222’ye kısa mesaj gönderilmeli ve Avantaj Şifresi hat numarasıyla birlikte www.kamilkoc.com.tr web sitesinde talep edilen alana girilmeli veya çağrı merkezi satış görevlisine söylenmesi gerekmektedir.

Daha fazla detay turkcell, kamil koç web siteleri ve kamilkoç bilet satış noktalarında