Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KİA İSTANBUL AUTOSHOW 2012

Kia’nın ilk kez Türk tüketicisine sergileyeceği modellerin yanısıra, farklı segmentte pek çok modelini de otomobil severlerle buluşturuyor....

Kia’nın ilk kez Türk tüketicisine sergileyeceği modellerin yanısıra, farklı segmentte pek çok modelini de otomobil severlerle buluşturuyor. 


 Bu yıl ondördüncüsü düzenlenen İstanbul Uluslararası Autoshow Fuarı’nda KIA, 1,350m² lik standında sergilediği birbirinden güzel 17 otomobiliyle tam bir gövde gösterisi yapıyor. 

Farklı müşteri beklentilerine ve ihtiyaçlarına hitap eden KIA markası, bu yıl fuarda sergilediği 17 otomobiliyle tüm ziyaretçilerine bir yıldızlar geçidi yaşatacak. 

Kia’nın Autoshow Fuarı’ndaki en önemli süprizi ise ünlü Top Model Irina Shayk oldu. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Irina Shayk, Kia standında yeni Kia pro_cee’d modelini tanıttı. KIA’nın standında bu yıl Türk tüketicisiyle ilk kez buluşan 2 farklı model tanıtıldı. 

Kia’nın standında, cee’d ailesinin diğer fertleri cee’d hatchback ve cee’d Sportswagon için özel bir alan da ayrılmış. Kia’ nın iki başarılı SUV modeli Sportage ve Soul, Kia standının diğer ağır topları olacak. 

Ayrıca Kia’nın A segmentindeki Picanto modeli ve 3 kapı, 5 kapı hatchback ve sedan olmak üzere 3 farklı gövde tipiyle Kia Rio ailesi standta sergilenen diğer modeller. 

Ve son olarak Kia’nın D segmentindeki temsilcisi Kia Optima, standın bir diğer ilgi çekici modeli olacak.