Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

KAMİL KOÇ TAN 1 BİLET ALANA 1 BİLET HEDİYE

Yolculuk keyfini otobüsle sürmek isteyenlere, Kamil Koç’tan yapacağın yolculuklarda bir bilet alana Yolkart üyeliği ile ikinci bilet hediye!...

Yolculuk keyfini otobüsle sürmek isteyenlere, Kamil Koç’tan yapacağın yolculuklarda bir bilet alana Yolkart üyeliği ile ikinci bilet hediye! 

Kazandığın puanlarla, ister dönüş biletini al istersen başka bir gün başka bir hatta kullan. 3 TL ile alacağın yakala.co kuponuyla, Kamil Koç’tan aldığın her bilet bir bilet hediyeli! 

Tek yapman gereken Kamil Koç Yolkart üyesi olman, yol kart üyesi olmak için “KKOC” boşluk T.C Kimlik numarası yazılıp 5564’e sms yolla ve gidiş biletini al, gidiş biletini kullandıktan sonra yollanan şifre ile puanın Yolkart’ına yüklensin. 

İnternet üzerinden Yolkart üyesi olmak için kamilkoc web sitesine tıkla Yolkart üyesi ol, gidiş biletini al, Yolkart’ına puanlar yüklensin sen de rahatlıkla ikinci biletini kullanmanın tadını çıkar. 

Birinci Bilet: İlk biletin 06 -31 Aralık 2012 tarihine kadar satın alınması ve kullanılması gerekiyor. İkinci Bilet: Yolkart puanı ile alınacak ikinci biletin 20 Ocak 2013 tarihine kadar alınması ve kullanılması gerekiyor.