Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İSTANBUL AUTOSHOW 2012 DE HONDA DÜNYASININ GÜCÜNÜ KEŞFEDİN

2-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Autoshow 2012’de 12 otomobil ve iki motosiklet sergileyecek, yeni CR-V ile yeni Civic Hatchback’...

2-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Autoshow 2012’de 12 otomobil ve iki motosiklet sergileyecek, yeni CR-V ile yeni Civic Hatchback’in Türkiye prömiyerini gerçekleştirecek

Autoshow 2012 kapsamında, performans ve yakıt ekonomisinde sınıfının lideri haline gelen, 1.6 lt dizel motor ile donatılmış Civic Hatchback’i Türkiye’de ilk kez sergileyecek. Honda Türkiyenin Görücüye çıkaracağı diğer yeni model CR-V ise gelişen kalite ve kullanışlılığını Türkiye’deki otomobilseverlere kanıtlayacak. 

Honda Türkiye yeni modellere ek olarak ürün gamındaki tüm modeller de Autoshow 2012’de müşterilerin beğenisine sunuyor

Ekonomik ve ekolojik Civic Eco, CR-Z, Accord, Civic Sedan ve Jazz, opsiyonel aksesuarlarıyla beraber standımızda sergilenecek. Ayrıca, Honda motosikletlerinin amiral gemisi olan Gold Wing ve kusursuz on-off tarzındaki Crosstourer da Honda motosikletlerinin kalitesinin ve gelişmiş dizaynının kanıtı olarak stantta yerini alacak. 

TÜYAP Beylikdüzü’nde 2-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Autoshow 2012’de, 3’üncü salondaki standımıza Honda dünyasını keşfetmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.