Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ DE ÖZEL AVANTAJLAR VE FIRSATLAR İÇİN BLUE CARD

Blue Card, Hyundai Yetkili Servislerinde yapacağınız birçok alışverişte size puan kazandıran, biriken puanları nakit indirim olarak kull...

Blue Card, Hyundai Yetkili Servislerinde yapacağınız birçok alışverişte size puan kazandıran, biriken puanları nakit indirim olarak kullanmanızı sağlayan ve çeşitli fırsatlar sunan bir müşteri bağlılığı kartıdır. 

Kazandığınız Blue Puan’ları Türkiye ve K.K.T.C’deki Hyundai Yetkili Servislerinde kullanırken, Hyundai yenilik ve fırsatlarından öncelikle siz haberdar olursunuz. 

Hyundai Blue Card ile yapacağınız her 1 TL’lik harcama tutarı* size 1 Blue Puan kazandırır. 

Harcarken ise her 100 Blue Puan, 1 TL’ye eşittir. Üstelik Hyundai Blue Card’ınızda Hoşgeldin Blue Puan’ı sizi bekliyor.  
Sadece Hyundai Orijinal Yedek Parça, Aksesuar, Sarf Malzemesi ve İşçilik harcamasında geçerli olup, garanti, kasko kapsamındaki ödemeler ve KDV harcamaları puan hesabında geçerli değildir. 

Blue Card Avantajları Blue Card ile Hyundai Yetkili Servislerinden yapacağınız harcamaların %1’i kadar nakit indirim kazanırsınız. 

Hyundai Yetkili Servislerinde yedek parça ve işçilikte %30’a varan fiyat avantajı sunan servis kampanyaları artık sadece Blue Card sahiplerine özel... 

3.000 Blue Puan’ın üzerindeki müşterilere periyodik bakımda %40 işçilik indirimi! Garantisi bitmiş araçlara özel Ultra Yol Yardım paketinde fiyat avantajı. Hyundai yetkili servislerinde öncelik ve araç yıkama, check-up gibi ücretsiz hizmetler. 

Kapınızdaki ve Havalimanındaki Servis Hyundai programında yol ücreti yok! En son Hyundai haber ve kampanyalarını en önce öğrenme fırsatı. Üstelik yeni bir Hyundai aldığınızda, birikmiş Hyundai Blue Puanlarınız sizde kalır.

Hyundai Blue Card almak için sizi en yakın Hyundai Yetkili Servisi’ne uğrayın