Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CARDFİNANS İLE SHELLDE 40 TL PARA PUAN

Anlaşmalı Shell'lerde Finansbank kredi kartıyla tek seferde yapılacak ilk 4x75 TL yakıt alımına 5'er TL'den 20 TL, 5'inci...

Anlaşmalı Shell'lerde Finansbank kredi kartıyla tek seferde yapılacak ilk 4x75 TL yakıt alımına 5'er TL'den 20 TL, 5'inci 75 TL yakıt alımına 20 TL toplamda 40 TL değerinde Shell’de geçerli ParaPuan! 

15 Kasım-31 Aralık 2012 tarihleri arasında anlaşmalı Shell istasyonlarında Finansbank kredi kartlarıyla Finansbank POS’larından tek seferde yapılacak 75 TL ve üzeri ilk 4 akaryakıt ve otogaz alımına 5’er TL’den 20 TL, 5’inci 75 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz alımına ise 20 TL, toplamda Shell’de geçerli 40 TL değerinde ParaPuan verilecektir. 

Kampanyadan en fazla 5 adet harcama için 40 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecek olup bu ParaPuan’lar yanlızca anlaşmalı Shell istasyonlarındaki Finansbank POS’larından yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecektir. 

Ticari kredi kartı sahipleri kampanyadan kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır. Bir müşteri birden fazla bireysel kredi kartı kullansa bile kampanyadan yalnızca 1 kartıyla ve 1 kez faydalanabilecektir

Daha fazla detay cardfinans, shell web siteleri ve kampanyaya katılan shell istasyonlarında
-->