Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

4 ADFET BRİDGESTONE LASTİK ALANA KIŞLIK MONT HEDİYE

5 Kasım 2012 – 1 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerli k ampanya kapsamında 4 adet, kış, 16 Jant ve üzeri Bridgestone binek lastik satın a...

5 Kasım 2012 – 1 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında 4 adet, kış, 16 Jant ve üzeri Bridgestone binek lastik satın alma koşulu ile, yetkili Brisa bayileri ve Lastiğim noktalarından yapılan perakende satışlarda dir. 

Kampanyaya katılmak için müşterilerinin herhangi bir ek maliyete katlanmayacaklardır. Kampanyaya konu olan lastiklerden tek seferde her 4 adetlik perakende satışlarda, son kullanıcılara bir adet Bridgestone Kış Montu hediye edilecektir. 

Kampanya yalnızca Yol Yardımı Numarası verilen satışlarda geçerlidir. Müşterilerin alım yaptıktan en erken bir gün sonra bridgestone.com.tr/mont adresini ziyaret ederek, kendilerine verilen Yol Yardım Numarasını ve alım sırasında beyan ettikleri taşıt plakasını ilgili alanlara girer. 

Yol Yardım Numarası websitesinde bir gün sonra aktive olacağı için müşterinin alımından en erken 24 saat sonra siteye girmesi ve bilgilerini eksiksiz işlemesi gerekmektedir. 

Daha fazla detay bridgestone web sitesi ve bridgestone yetkili satıcılarında