Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD TRANSİT CUSTOM VE TOURNEO CUSTOM TÜRKİYEDE SATIŞA SUNULDU

2.2 litrelik geliştirilmiş Duratorq TDCi dizel motora sahip olan yeni Transit Custom serisi, 100, 125 veya 155 beygirlik güç seçenekleriyle...

2.2 litrelik geliştirilmiş Duratorq TDCi dizel motora sahip olan yeni Transit Custom serisi, 100, 125 veya 155 beygirlik güç seçenekleriyle alınabilecek. 

Transit Custom 43 bin 750 TL, Tourneo Custom ise 59 bin 295 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı. Dikkat çekici dış görünüşünün altında, üstün donanım özellikleri ve konforuyla kendi segmentinde çığır açacak. 

 8+1 koltuklu Tourneo Custom Minibüs ile lüksü, yolcularınızla paylaşmaya ne dersiniz? Binek araçlarınkine benzer kabiniyle birlikte, 30 farklı düzende kullanılabilen Esnek Arka Koltuklar deri döşeme seçeneğiyle üst sınıf bir yolculuğu garantiliyor. 

İleri teknolojik özellikleri arasında Geri Görüş Kamerası, yetenekli Ford SYNC sesle kontrol ve Acil Durum Yardım sistemi de yer alıyor. Aerodinamik tasarımı, ekonomik Euro 5 motor seçenekleri ve Otomatik Start-Stop Sistemi gibi yakıt tasarrufu sağlayan teknolojileriyle de, sınıfında en verimli araçlardan biri olarak dikkat çekiyor. 

Ayrıca güvenliğiniz için Dinamik Tork Kontrollü ESP Sistemi standart olarak sunulmaktadır. İster turizm sektöründe, personel taşımada veya vip araç sınıfında, isterseniz aileniz ve arkadaşlarınızla güvenli, konforlu yolculuklar yapmak amacıyla kullanın; Yeni Tourneo Custom'ın fark yaratacak avantajlarından mutlaka yararlanacaksınız.

Detaylı bilgi ford web sitesi ve ford yetkili satıcılarında