Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES MODELLERİNDE CEZBEDEN EYLÜL FIRSATLARI

Mercedes C Serisi'ne özel olarak hazırladığı yeni kampanyasıyla kişisel müşterileri için ayda 1.499 TL' den kurumsal müşterilerine...

Mercedes C Serisi'ne özel olarak hazırladığı yeni kampanyasıyla kişisel müşterileri için ayda 1.499 TL' den kurumsal müşterilerine ise ayda 1.467 TL' den başlayan aylık ödemeler ve %0,64 faiz oranıyla bu ayki planlarına şehrin yıldızını ekleyebilirler. 

Kampanyada %0,44 ve % 0,84 faiz oranları da mevcut. 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler olarak E Serisi için hazırladığımız özel kampanya ile TL'de %0,84’dan başlayan faiz oranları ve kurumsal müşterileri için 2.603 TL’den başlayan, kişisel müşterileri için ise 2.661 TL’den başlayan aylık ödemelerle E Serisi sahibi olmak mümkün. 

Bu özel kampanyanın € seçenekleri de mevcut. Euro'da %0,39 faiz oranı ve 898 Euro’dan başlayan aylık ödemelerle hayalinizdeki Mercedes-Benz' e sahip olmanın tam sırası. 

Faizler %0,79’a Park Etti 
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Vito, Viano ve Sprinter kullanıcılarının güçlerine ortak, işlerine destek olmaya devam ediyor. TL’de % 0,79 faiz oranı ile ve 48 aya varan vade seçeneği sunan kampanyadan faydalanan kurumsal müşteriler 30.000 TL kredi için ayda 760 TL’den başlayan ödemelerle yepyeni bir Sprinter, Vito ya da Viano sahibi olabiliyorlar. 

Ayrıca kişisel müşteriler ise ayda 781 TL’den başlayan ödemeler ile Vito ve ya Viano sahibi olabilirler. 

ikinci El Hafif Ticari Araçlarda %0,79 Fırsatı Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ve Used1 işbirliği ile 2. EL hafif ticari araçlarda %0,79'luk avantajlı faiz oranıyla dilediğiniz 2. EL hafif ticari araca sahip olabilirsiniz.

 Ayrıntılı bilgi mercedes benz yetkili satıcıları ve mercedes benz turk web sitesinde