Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DENİZBANK BONUSCARD İLE FULL AKARYAKIT İSTASYONLARINDA HER AY 50 TL

FULL İstasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde DENİZBANK Bonus ile 4 defa 75 TLyakit alin, FULL indirimlerine ilave 3 ay boyunca HER ...

FULL İstasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde DENİZBANK Bonus ile 4 defa 75 TLyakit alin, FULL indirimlerine ilave 3 ay boyunca HER AY EKSTRA 50 TL kazanin!

  Kampanya 20 Eylül - 20 Aralık 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan FULL Petrol istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde dördüncü 75 TL ve üzeri alışverişlerinde geçerlidir. 

 Birinci kampanya 20 Eylül - 20 Ekim, ikinci kampanya 20 Ekim - 20 Kasım ve üçüncü kampanya ise 20 Kasım - 20 Aralık tarihleri arasında olacaktır. 

Kampanyaya; tüm DenizBank Bonus kartlar dahil Olup 1.kampanya indirimleri 22 Ekim, 2. Kampanya indirimleri 22 Kasım, 3. Kampanya indirimleri ise 24 Aralık tarihinde kazanan karta (hedefi gerçekleştiren kart) yüklenecektir. 

Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri her ay en fazla 50 TL ve kampanya süresince toplamda 150 TL indirim kazanabilir. 

Kampanyaya katılım için; FULL yazıp 3280' e SMS ile katılım gerekmektedir. · 3 kampanya için de 1 sefer SMS gönderilmesi yeterlidir. Diğer ay için tekrar SMS gönderilmesine gerek yoktur. Kampanyadan sadece DenizBank Bonus kartları yararlanabilir. 

Ayrıntılı bilgi denizbank,full web siteleri ve full akaryakıt istasyonlarında