Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES CİTAN 2012 SONUNDA TÜRKİYEDE SATIŞTA

Bir zamanların unutulmaz dizisinde MacGyver’ı canlandıran Anderson, 18 Eylül tarihinde MacGyver-Citan sitesinde yayınlanacak olan üç farklı...

Bir zamanların unutulmaz dizisinde MacGyver’ı canlandıran Anderson, 18 Eylül tarihinde MacGyver-Citan sitesinde yayınlanacak olan üç farklı web videosu ile zalimlere meydan okuyacak.

90 ve 110 beygirlik iki dizel motor seçeneği ile satışa sunulacak olan Mercedes Citan 2012 sonunda Türkiye’de satışa sunulacak. 

Yeni mercedes Citan, hem aileniz için ideal bir araç, hem de işiniz için harika bir iş ortağı olabilir. Geniş yolcu alanı, yüksek sürüş dinamiği, yüksek çeviklik ve esneklik ile parmak ısırtır. 

Panelvan modelinde ise küçük araç ölçülerinde, pratik iç mekan konsepti ve akıllı yük emniyeti ile büyük bir yükleme hacmi sunar. 

Standart donanım olan stabilite programı ADAPTIVE ESP ®, fren asistanı ve ABS'ye sahip kapsamlı güvenlik donanımı, ailenizi güvenli bir şekilde taşımanızı sağlar ve, hedeflerinize konforlu şekilde ulaşabileceğiniz rahat bir çalışma ortamı sağlar.