Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LAND ROVER FREELANDER2 MAKYAJLANDI

Land Rover modellerini ardı ardına yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Range Rover'ın yenilendiği açıklandıktan sonra şimdi...

Land Rover modellerini ardı ardına yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Range Rover'ın yenilendiği açıklandıktan sonra şimdi de Freelander 2'nin ikinci kez makyajlandığı duyuruldu. 

Land Rover, 2013 model yılı için görünümünü tazelediği modeli Freelander’ı bu hafta kapılarını açacak Moskova Otomobil Fuarı’nda tanıtmayı planlıyor. 

En son 2010 yılında makyaj gören araçta, far ve stop lambalarının tasarımı değiştirilip, LED’li farlar eklenmiş. Sis farları kromajlı çerçevelerle donatılırken, aracın jant tasarımları da değiştirilmiş. 

MOTORLAR DEĞİŞMEDİ
İç mekândaysa yeni döşeme renkleri, farklılaştırılıp yerleri değiştirilen kumanda elemanları ilk dikkat çeken yeniliklerden. Yeni bir ses sistemi, 7 inç çapındaki LCD ekranın da kullanılacağı Freelander’da geri görüş kamerası, anahtarsız motor çalıştırma, sesli kumanda gibi özellikler bulunuyor. 

Aracın motor seçeneklerindeyse herhangi bir değişikliğe gidilmemiş. 

EN BÜYÜK DEĞİŞİKLİK İÇ MEKÂNDA YAPILDI 
Orta konsoldaki ve direksiyon üzerindeki kontrol butonlar yeni tasarımlara kavuşmuş. Bir adet analog saat konsolun merkezine yerleştirilmiş. 

Terrain Response sisteminin joystick şeklindeki kontrol kolu geleneksel butonlarla değiştirilmiş. Ayrıca yeri vites kolu ile bardaklıkların arasına alınmış. 7 inçlik multimedya ekranı standart donanım olarak sunulmaya başlanmış.Hakan Özenen/GAZETE HABERTURK