Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SHELL’İN EN EKONOMİK BENZİNİ SHELL FUELSAVE KURŞUNSUZ 95 İLE YAKITTAN TASARRUF ETMENİZ MÜMKÜN

Shell FuelSave Kurşunsuz 95 tüm benzinli araçlar için uygun olup ilk damladan itibaren yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur.Motoru temiz t...

Shell FuelSave Kurşunsuz 95
tüm benzinli araçlar için uygun olup ilk damladan itibaren yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur.Motoru temiz tutmak için geliştirilmiştir, tortu ve kurum birikimini önler.Verimlilik Arttırıcı formül içerir.Shell’in en ekonomik benzinidir.

Aracınızın deposunu Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ile doldurduğunuz andan itibaren bu tasarruf yakıtının faydalarını görmeye başlayabilirsiniz.

Shell FuelSave Diesel ise
Binek, ticari, ağır vasıta olmak üzere tüm dizel araçlar için uygundur.Shell’in en ekonomik dizelidir.Verimlilik Arttırıcı formül içerir.Verimli ateşleme ve yanma sağlar.Motor verimliliğini arttırır.

Maksimum 10 ppm kükürt seviyesine sahip bir yakıt olup (düşük kükürtlü) eski veya yeni teknoloji her tür dizel araç için de uygundur.
Türk Standartları Enstitüsünün TS EN 590 standardına uygun bir yakıt olup Euro 2,3,4 ve 5 normundaki tüm motor tipleri için uygundur.

Bunun nedeni, formülünün ilk damladan itibaren yakıt ekonomisini geliştirecek şekilde tasarlanmış olan Verimlilik Artırıcı formül içermesidir.

Verimlilik Artırıcı Nasıl Çalışır?
Eski yakıt ekonomisi formülleri deterjan katkı maddeleri aracılığıyla uzun mesafeler boyunca aracın emme sisteminde oluşan çöküntülerin kontrolü üzerine kuruluydu.

Verimlilik Artırıcı formül ile güçlendirilen bu tasarruf yakıtı, normal motor yağlarının kolayca erişemeyeceği yerlerde kayganlık sağlar. Böylece motor bileşenleri daha serbestçe döner, yakıttan ortaya çıkan enerjinin daha büyük bir miktarının tekerleklere aktarılması sağlanır.

Böylece Shell FuelSave Kurşunsuz 95’in her damlasından daha fazla yararlanmanıza yardımcı olarak yakıt tasarrufu etmenize yardımcı olur.

Siz de Shell FuelSave Kurşunsuz 95’i deneyin, yakıt tasarrufu etmenin keyfini sürün. hemen size en yakın Shell istasyonuna uğrayın.

Hiç yorum yok