Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ HONDA CİVİC SEDAN, 42 BİN 735 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞA SUNULDU

Tümüyle yenilenen yeni Civic, Honda’nın dünya çapında en saygın ve en popüler ürünlerinden birinin dokuzuncu neslini temsil ediyor. Yakıt ta...

Tümüyle yenilenen yeni Civic, Honda’nın dünya çapında en saygın ve en popüler ürünlerinden birinin dokuzuncu neslini temsil ediyor.

Yakıt tasarrufu, sportiflik, şık tasarım ve dayanıklılık özelliklerini aynı anda bünyesinde barındıran Civic Sedan, sunduğu sürüş keyfi ile farklılaşıyor.

Dünya genelinde sevilen ve güvenilen bir otomobil olarak konumlanan yeni Civic Sedan’da Dream, Premium ve Elegance olmak üzere üç farklı donanım seçeneği bulunuyor.

YENİ HONDA CİVİC Motor Özellikleri
1,6 litre i-VTEC motor, yeni Civic Sedan’da 5 vitesli düz ve 5 vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle birlikte sunuluyor. Aracın yeni motorunda hem sürtünmeyi hem de emisyonları azaltan ve yakıt tasarrufunu artıran kapsamlı değişiklikler bulunuyor.

Üstten tek egzantrikli (SOHC) 1,6 litre sıralı 4 silindir tasarımlı, 16 supaplı i-VTEC motor aynı zamanda değişken emme manifolduna sahip. Civic Sedan’ın motoru 6500 devirde 125 beygir gücü üretiyor ve 4300 devirde 152 Nm. tork sağlıyor.

YENİ HONDA CİVİC' DE DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLER
Civic Sedan, yepyeni tasarımı, gelişmiş donanımı ve ileri teknolojisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca;

· Ön darbe enerjisi yönetimi,
· Araç-araç çarpışma uyumluluğu için Honda’ya özgü Advanced Compatibility Engineering (ACE) gövde yapısını içeren ileri güvenlik sistemi,
· Perde hava yastıkları,
· Sürücü ve ön yolcu yan hava yastıkları,
· Vehicle Stability Assist (VSA) ve kilitlenmeyi önleyici fren sistemi dahil olmak üzere çok sayıda standart güvenlik donanımı,

· Belirgin ve akıcı hatlara sahip, aerodinamik ve etkileyici "bütünleşik" dış tasarım da yeni Civic Sedan’ı rakiplerinden farklılaştırıyor.

Sınıfındaki diğer araçlara göre çok daha geniş ve yüksek konforlu iç mekânı, Akıllı Bilgi Ekranı (i-MID), USB bağlantısı içeren yeni teknolojik özellikleri, yeniden tasarlanmış, daha yüksek yakıt tasarruflu 1,6 litre motor da aracın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Tüm bunlara ek olarak sınıfında ilk ve tek Harekete Duyarlı Elektrikli Direksiyon sistemi ile Civic Sedan, daha güvenli sürüş deneyimi sunarken, bu gelişmiş fonksiyonu ile kritik anlarda da araç kontrolünü destekliyor.

YENİ HONDA CİVİC DE İç Mekân da İddialı
Yeni Civic Sedan’ın iç mekan özellikleri de gövde tasarımı kadar iddialı. “Akıllı arayüz" yaklaşımı uygulanarak tasarlanan yeni araçta, kumandalar daha belirgin, kullanımları daha kolay, yerleşim düzenleri ise daha basit... İç mekan hacmi yolcular açısından biraz daha artırılan yeni Civic Sedan’da omuz ile bel hareket alanları da ayrıca çok daha geniş.Milliyet

Hiç yorum yok