Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RENAULT HEDEF MEGANE YARIŞMASI

Hedef Megane kampanyası 13.12.2011 saat 9.30 ile 23.12.2011 saat 18.30 arasında hedefmegane web sitesinden canlı olarak yayımlanacaktır. • K...

Hedef Megane kampanyası 13.12.2011 saat 9.30 ile 23.12.2011 saat 18.30 arasında hedefmegane web sitesinden canlı olarak yayımlanacaktır.

• Kampanyaya katılım ücretsiz ve herkese açıktır. hedefmegane sitesine girip kayıt formundaki bilgileri tamamlayıp sıraya giren herkes katılabilecektir.

• Kayıt formunu dolduran katılımcılar, hafta içi her gün 9.30- 10.00 saatleri arası 400 kişilik ana listeye girebileceklerdir. Bu saatler arasında sıraya giremeyen katılımcılar aşağıda belirtilen görevlerden birini tamamlayarak her saat başı açılan bonus sıralardan birine girebilir.

• Bonus sırası görevi ilk tamamlayan katılımcıya verilecektir.

Görevler aşağıdaki gibidir;
1. HEDEFE 10 ARKADAŞINI DAVET ET
2. HEDEF MEGANE'I DUVARINDA PAYLAŞ
3. MEGANE'I DUVARINDA PAYLAŞ, X BEĞENİ TOPLA
4. MEGANE FOTOĞRAFINI DUVARINDA PAYLAŞ
5. MEGANE FOTOĞRAFINA EN ÇOK BEĞENİYİ TOPLA
6. MEGANE FOTOĞRAFINI PAYLAŞ, X BEĞENİ TOPLA
7. HEDEFİNİ TWITTER'DA İLK SEN PAYLAŞ
8. HEDEFİNİ TWEET'LE, X RETWEET AL
9. DOĞRU YANITA EN ÇOK SEN YAKLAŞ

• Kampanya boyunca her gün yeni bir sıralama belirlenecektir. Her katılımcının günde bir kez sıraya girme hakkı vardır. Ertesi gün tekrar sıraya girebilir.

• Kampanya boyunca 1 Kişiye, Horace Grant, Kareem Abdul Jabbar ve Mehmet Okur tarafından kullanılmış, imzalanmış, plakalanmış ve 5.000-Km. de, 2011 model Megane Coupe Cabriolet Privilege 1.4 130 bg. Benzinli, kırmızı renk binek araç verilecektir.

•hedefmegane internet sitesi aracılığıyla yayımlanacak olan bu uygulama, yalnızca bir robot ve bilgisayar tarafından kontrol edilecektir. Çarkta bulunan anahtarlardan bir anahtarı almaya programlanan robot, sırası gelen katılımcılar için anahtar seçecektir. Robot, daha sonra bu anahtarla otomobilin kapısını açmayı deneyecek. Denenen anahtar otomobile aitse, kullanıcılar çekiliş ya da kura olmaksızın Megane CC’nin sahibi olacaktır.

Daha fazla detay renault hedefmegane web sitesi ve renault facebook sayfasında

Hiç yorum yok