Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SUBARU CONCEPT BRZ – STI

Adını, Boxer Motor (B–Boksör tipi motor), Rear Wheel (R–Arkadan çekişli) ve Zenith (Z–zirve, doruk) sözcüklerinin ilk harflerinden alan BRZ ...

Adını, Boxer Motor (B–Boksör tipi motor), Rear Wheel (R–Arkadan çekişli) ve Zenith (Z–zirve, doruk) sözcüklerinin ilk harflerinden alan BRZ modeli, spor arabaların yarattığı tutkuyu sonuna kadar yaşatıyor.

Subaru’nun imzası haline gelen karşılıklı yatay simetrik Subaru Boxer motor teknolojisiyle can bulan Subaru BRZ’nin üretimine 2012 ilkbaharında start verilecek.

SUBARU Concept BRZ – STI’ın Dünya Prömiyeri, 16 Kasım 2011‘de Los Angeles Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek. Subaru’nun efsanevi modeli STI’dan esinlenerek üretilen arkadan itişli spor Subaru Concept BRZ, Subaru ve Toyota işbirliğinin bir ürünü. Subaru BRZ, yatay simetrik Boxer motoru ve daha düşük yerçekimi merkezi ile daha pürüzsüz bir yol tutuş sergiliyor.

Subaru’nun ikonik performans aracı STI’dan izler taşıyan BRZ kalbinde tamamen baştan tasarlanmış 2.0 litrelik atmosferik bir boxer motor barındırıyor.

Daha fazla detay subaru web sitesi ve subaru facebook sayfasında

Hiç yorum yok