Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES C SERİSİNİN HIZINA ÖTV YETİŞEMEDİ

Mercedes C-Serisi, 1.6 litrelik motor hacmiyle ÖTV artışından etkilenmeden ve 39.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla Mercedes-Benz Türk bay...

Mercedes C-Serisi, 1.6 litrelik motor hacmiyle ÖTV artışından etkilenmeden ve 39.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla Mercedes-Benz Türk bayilerinde.

Mercedes C serisinde Makyajdan sonra aracın far tasarımında önemli değişiklikler yapılmış ve daha dinamik bir görünüm elde edilmiş. Alt kısmında LED kullanılan farların içerisindeki C formlu yapı da çok şık görünüyor. Avantgarde donanımla beraber sunulan ve radyatör ızgarasına entegre büyük Mercedes yıldızı araca elit görünümün yanında sportif bir kimlik de sunuyor.

Mercedes C’nin içerisindeki malzemelerin kalitesi ve işçilik için kusursuza yakın demek hiç yanlış olmaz. Orta konsolda havalandırma ızgaralarının değişen şeklinin yanında kapaksız hale getirilmiş büyük Command ekranı daha derli toplu bir görüntü sunuyor. Sistem kol dayamanın önünde bulunan joystick ile kontrol ediliyor. Kısa bir alışma sürecinden sonra rahatlıkla kullanılan bu büyük ekranın en büyük eksikliği navigasyon bölümünün ülkemizde çalışmaması. Aracın direksiyon simidinde de değişiklikler yapılmış.

Yeni direksiyon yapısını çok beğendiğimizi söyleyelim. Ayrıca gösterge grubunda da birkaç ufak değişiklik göze çarpıyor. C serisi dört kişinin konforu için her şeyi sunuyor. İç mekanda bir çok saklama gözü bulunuyor.(araba.com)

Kampanya hakkında detaylı bilgi mercedes benz turk web sitesi ve mercedes benz yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok