Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ İX35 TEN GÖZÜNÜZÜ ALAMAYACAKSINIZ

Hyundai ix35 göz alıcı güzelliği, üstün teknolojisi, ileri düzey güvenlik sistemleri ve konforuyla segmentinde oldukça ön plana çıkıyor. ix3...

Hyundai ix35 göz alıcı güzelliği, üstün teknolojisi, ileri düzey güvenlik sistemleri ve konforuyla segmentinde oldukça ön plana çıkıyor.

ix35 her zaman ferah bir yolculuk yapmanızı sağlayan cam tavanı, yolculuğunuz esnasında gözünüzü yormayan mavi LED aydınlatmalı gösterge paneli, katlanabilir koltukları, ergonomik iç tasarımı ve geniş hacmiyle üst düzey bir konfor sunuyor.

Ani değişiklikleri hissedip kaza olmadan önlem alan birçok aktif güvenlik sistemine sahip olan ix35; ani durumlarda araç hızı, gaz ve direksiyon dönüş açısı gibi verileri çok kısa sürede hesaplıyor. Bu hesaplamalar, içinde bulunduğunuz duruma en uygun fren ve güç dağılımını ayarlıyor.

ix35 gelişmiş pasif güvenlik sistemi ile de öne çıkıyor. Aktif koltuk başlıkları kaza anında ileri geri hareket ederek baş ve boyun bölgesi yaralanmalarını en aza indirirken, sürücü, yolcu, yan, perde hava yastıkları ve darbe emici tamponlarıyla her durumda en üst düzeyde koruma sağlıyor.

Hyundai ix35'te güvenlik sistemleri olarak: ESP, ABS, EBD sistemlerinin yanında Fren Destek Sistemi, Savrulma ve Patinaj Önleyici Sistemleri yer alıyor. Ayrıca Yokuş İniş Destek Sistemi ve Yokuş Kalkış Destek Sistemleri ile de yokuşlarda kaymayı engelliyor. Euro NCAP'ten 5 yıldız kazanan Hyundai ix35, çocuk güvenliğinde sınıfının en iyi aracı olarak sizin ve aileniz için segmentindeki en iyi korumayı sağlıyor.

Farklı tasarımı ile SUV kategorisinde ön plana çıkan stil sahibi Hyundai ix35, 1.6 GDI 135 PS ve 2.0 CRDİ 184 PS motor seçenekleriyle de yüksek performans sunuyor.

Bütün bu özelliklere ek olarak Hyundai ix35 sahipleri 5 Yıl Garantili Ultra Servis Programı kapsamında çok özel avantajlara sahip oluyorlar. Bu program ile 5 yıl veya 100.000 km. Mekanik Garanti, Ücretsiz Yol Yardım Hizmeti ve 5 yıl boyunca yılda bir defa Hyundai Yetkili Servislerinde Ücretsiz Check Up imkanı sunuluyor.

Daha fazla detay Hyundai YetkiliSatıcıları ve hyundai 'web sitesinde

Hiç yorum yok