Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMC İETT'NİN 279 ADETLİK ŞEHİR İÇİ OTOBÜS İHALESİNİ KAZANDI

İETT Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 279 adet şehir içi otobüs ihalesini BMC kazandı. BMC ile İETT arasında imzalanan sözleşme sonrası...

İETT Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 279 adet şehir içi otobüs ihalesini BMC kazandı.

BMC ile İETT arasında imzalanan sözleşme sonrasında 12 metre uzunluğunda, dizel motorlu 279 adet Procity Solo Otobüs, 14 aylık süre içinde üretilip partiler halinde teslim edilecek.

160 milyon lira tutarındaki ihale kapsamında, araçların 5 yıl süresince satış sonrası hizmetleri de BMC tarafından verilecek.

BMC Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Murahhas Aza (CEO) Mehmet Demirpençe konuyla ilgili olarak; 'Bugün burada imzalanan anlaşmayla Türkiye'de çok önemli bir adım atılmaktadır. Bu sadece bir otobüsün bir firmaya satılması değil, aynı zamanda bu otobüsleri üreten firmanın, 5 yıl boyunca bu otobüslerin bakımını üstlenmesi, araçların 5 yıllık garantisini vermesi üzerine inşa edilen bir modeldir. BMC olarak ürettiğimiz araçların kullanılırken izlenmesi de kurum misyonumuz. Zannediyorum ki bu model, başka kamu kuruluşlarımızda da uygulanacaktır' dedi.

YERLİ MARKAYA ŞANS TANINDI
İLK defa yerli bir markaya bu kadar önemli bir şans tanındığını vurgulayan Demirpençe; 'Türk mühendisinin, işçisinin ortaya koyduğu BMC markalı ürünlerin seçilmesinden dolayı Türk sanayine önemli bir katkı sağlandı' açıklamasına yaptı. İETT İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı da, 'Bu araç yenileme modeliyle, 140 yıllık geçmişi olan İETT adına farklı bir büyüme stratejisi içerisine girdik' dedi.

Çevreci ve konforlu otobüsler
BMC PROCITY, yurtiçi ve Avrupa pazarlarında hizmet veriyor. 285 HP'lik Cummins motorların kullanıldığı otobüsler Euro 5. emisyon normlarını karşılıyor. Otobüslerde otomatik yangın söndürme sistemi, klima, 5 noktaya yerleştirilmiş güvenlik kamera sistemi, uydu takip sistemi gibi gelişmiş konfor ve güvenlik donanımları bulunuyor.AKŞAM

Hiç yorum yok