Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DACİA LODGY GLACE

Dacia, Trophée Andros’a üçüncü kez katılmasıyla ve sahip olduğu değerlere uygun biçimde son derece orijinal olan Dacia Lodgy Glace ile kural...

Dacia, Trophée Andros’a üçüncü kez katılmasıyla ve sahip olduğu değerlere uygun biçimde son derece orijinal olan Dacia Lodgy Glace ile kuralları baştan yazdı.

2011 – 2012 sezonunun ilk yarışı, Val Thorens’de - Fransa 3 - 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Dacia Lodgy Glace, Mart 2012 tarihinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda lanse edilecek olan yeni aile otomobilinin asi versiyonu!

Sahip olduğu isim bile geniş iç mekân ve ailelere yönelik dünyası hakkında ipuçları veriyor. Cesur kimliğiyle Dacia, kuralları yeniden yazarak üçüncü sezonu diğerlerinden farklı kılıyor. Trophée Andros tarihinde ilk kez olarak yarışlara bir tek hacimli otomobil katılacak.

Yeni sezona renk katmak amacıyla her yarıyıl için sadece bir değil, iki Lodgy Glace start alacak: bunlardan biri 2010 ve 2011 Trophée Andros’u Dacia Duster Glace ile ikinci olarak tamamlayan Alain Prost tarafından kullanılacak. Diğer Lodgy Glace ise oğlu Nicolas Prost ve Alain Prost’un takım arkadaşı ve geçen kış Paris’teki Stade de France’da düzenlenen Superfinal’in ortak galibi Evens Stievenart ile paylaşılacak. Bir aile arabasının direksiyonunda aile ve dostluk yarışacak; tek amaç: zafer!

Lodgy Glace, motor sporları arasında en zorlusu olarak bilinen bu eşsiz yarışlar için özel olarak tasarlandı. Trophée Andros’un teknik kuralları oldukça sıkı olup, kullanılan malzemeler dâhil olmak üzere aracın her özelliği açısından (şasi ebatları, şanzıman, lastikler) kısıtlamalar uygulanıyor.

Karmaşık ve maliyetli teknik çözümlerin kullanılmasını sınırlamak amacıyla yarışta yalın ve dâhiyane çözümler öne çıkıyor; Dacia markası ile kusursuz bir şekilde örtüşen bir özellik. Bu yarış aynı zamanda araç güvenilirliği ile birlikte sürücü becerilerini de ön plana çıkarıyor.

Daha fazla detay dacia web sitesinde

Hiç yorum yok