Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RANGE ROVER EVOQUE TÜRKİYE'DE SATIŞTA

Cesur tasarımı ve yenilikçi teknolojileri ile Range Rover ailesinin en yeni üyesi Range Rover Evoque, kısa bir süre için Haliç Kongre Merkez...

Cesur tasarımı ve yenilikçi teknolojileri ile Range Rover ailesinin en yeni üyesi Range Rover Evoque, kısa bir süre için Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen özel tanıtım etkinliği ile İstanbul’daki Range Rover tutkunları ile buluştu.

Araç ağırlığını azaltmak ve yakıt verimliliğini artırmak için Range Rover Evoque'da gelişmiş hafif malzemeler kullanılmaktadır. Alüminyum, magnezyum ve titanyum bileşenler düşük karbonlu gövdeye katkıda bulunuyor.

Sürdürülebilir üretim malzemelerinden en iyi şekilde yararlanmak için özenle tasarlanmış araçların her birinde 16 kg geri dönüşümlü plastik ve 21 kg doğal ve yenilenebilir malzeme kullanılmış

Elektrik Takviyeli Direksiyon (EPAS), yakıt tüketimini önemli ölçüde düşürerek Range Rover Evoque'un en verimli Range Rover olmasına katkıda bulunur. Geleneksel hidrolik direksiyon sistemindeki enerji israfını ortadan kaldıran EPAS, CO2 emisyonunu da azaltmaktadır.

Benzersiz Range Rover Evoque

Aracınızı kendi zevkinize ve yaşam tarzınıza uygun şekilde tasarlayabilirsiniz. Seçenekler; farklı iç ve dış tasarımlara sahip üç ana tasarım temasından oluşmaktadır.

Pure
Çarpıcı dış tasarımla birleştirilmiş doğal renklerde şık, sade bir iç tasarım; iç mekân mimarisinin saf ve basit formlarını ön plana çıkarır. Parlak alüminyum paneller yumuşak dokunuşlu kaplama malzemeleriyle kontrast oluşturur.

Prestige
Range Rover lüksünün bu son noktasında; eşsiz 19 inç jantlar, gelişmiş dış tasarım ve neredeyse tamamı en kaliteli deri ve ahşap kaplamalarla tamamlanmış gösterişli iç mekân bir araya gelir.

Dynamic
Daha iddialı ve güvenli bir duruş sergileyen 20 inç jantlar, benzersiz tamponlar, eşikler, ızgara ve egzost çıkışı; cesur ve heyecan verici bir dış tasarım sunar. Deri koltuklar ve sportif iç mekân, tasarım temasını güçlendirir.

Hiç yorum yok