Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD OPTİONS TEMMUZ FIRSATI

Ford Binek Araçlar’da Temmuz ayına özel Ford Options fırsatları, Ford Yetkili Satıcıları’nda! Ford’unuzu Ford Options ödeme seçenekleriyle a...

Ford Binek Araçlar’da Temmuz ayına özel Ford Options fırsatları, Ford Yetkili Satıcıları’nda!

Ford’unuzu Ford Options ödeme seçenekleriyle alın, ister ilk teklifi seçerek Ford’unuzu başka bir Ford’la takas edin, ister ikinci teklifi seçerek Ford’unuzu iade edin, isterseniz de üçüncü teklifi seçerek Ford’unuzu güzel günlerde kullanmaya devam edin.

Ayda 438 TL’lik ödeme seçenekleriyle Ford sahibi olma fırsatı için, hemen bir Ford Yetkili Satıcısı’na gidin!

-Teklif 1: Vade sonundaki son ödeme tutarı yetkili satıcı tarafından kapatılırken, araç takas edilerek en geç 4 yıl sonra tamamen yeni bir Forda sahip olunuyor.

-Teklif 2: Aracın kalan yüzde 30luk tutarı ödenerek kredi ödemesi tamamlanmış araç kullanılmaya devam ediliyor.

-Teklif 3: Hiçbir bir ek ödeme yapmadan araç yetkili satıcıya iade ediliyor ve müşteriye kısa dönemli ihtiyaçları için nakit para sağlanmış oluyor.

Ford binek araçlarda taksitler 440 TLden başlıyor

Sınıfının en çok tercih edilen 5 kapılı modeli olan ve stil ikonu olarak adlandırılan Ford Fiesta, Temmuz ayında 29 bin 815 TLden başlayan fiyatlar ve 440 TLden başlayan taksitlerle sevenleriyle buluşuyor. Haziran ayında sınıfının en çok satan modeli olan Focus ise 32 bin 435 TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 11e varan indirimlerle sunuluyor.

Temmuz kampanyasıyla, geniş ailelerin otomobili Yeni C-MAXe 45 bin 510 TLden, Ford Mondeoya ise 51 bin 620 TLden başlayan fiyatlarla sahip olmak artık çok daha kolay.

Ticari araçlarda da benzersiz avantajlar sunmaya devam eden Ford, Temmuz ayında Ford Transit ve Ford Transit Connect modelleri için özel fırsatlar sunuyor. 5 bin TL peşinat ve 60 aya varan vade seçenekleri yada 18 bin TL için 18 aylık vadede yüzde 0 faiz avantajı ile Ford Transit veya Ford Transit Connect sahibi olmak mümkün.

Temmuz ayına özel olarak, Ford Transit Connect Kombi K210S 1.8 TDCi 75PS modeli 28 bin 95 TL lik özel fiyatla destekli kredi avantajıyla satışa sunuluyor. Destekli kredi kullanılmayan durumlarda ise yüzde 3 indirimle 27 bin 130 TLlik fiyattan yararlanılabiliyor.

Ford, Temmuz ayında da Ford Options kredisi kullanarak Ford araca sahip olanlara, bir yıllık FKasko hediye etmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok