Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD FOCUS

Yeni ford focus, Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi sahip olduğu lazer algılayıcılar sayesinde 30km/s hız altında seyrederken öndeki araç ile ...

Yeni ford focus, Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi sahip olduğu lazer algılayıcılar sayesinde 30km/s hız altında seyrederken öndeki araç ile mesafenin aniden azalması halinde, kazadan kaçınmanıza veya çarpışmanın etkisinin azaltılmasına yardım etmek için önceden frenlerini hazırlıyor ve sürücü yerine fren yapıyor.

Dinamik Tork Kontrolü, araç virajı alırken motor torkunun ön tekerlekler arasında dağılımını sürekli olarak dengeliyor ve daha iyi yol tutuşu sağlayarak, virajlarda önden dışarı kayma eğilimini azaltıyor.

Araçta yer alan sensörler sayesinde paralel park ederken, Yeni Ford Focus sizin için gerekli direksiyon manevralarını yapıyor, siz sadece frene ve gaza basıp vites değiştiriyorsunuz.

Yeni Ford Focus, akıllı teknolojileriyle Türkiye'nin dört bir yanında! Anadolu'da başlayan test sürüşü etkinlikleri kapsamında, Yeni Focus’un teknolojilerini tanıtan sürprizler ve yoğunlaştırılmış gerçeklik uygulamaları sizleri bekliyor. Etkinliklerin detayları için “Yeni Focus Test Sürüşü” sekmesini ziyaret edebilirsiniz.

Daha fazla detay ford yetkili satıcıları, yeni ford focus web sitesi ve facebook sayfasında

Hiç yorum yok