Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ CİTROËN C4 TÜRKİYEDE SATIŞA SUNULDU

Çevreye saygılı bir aile otomobili olarak tasarlanan Yeni C4, Citroën'in çevreci otomobiller için en son geliştirdiği e-HDi teknolojisin...

Çevreye saygılı bir aile otomobili olarak tasarlanan Yeni C4, Citroën'in çevreci otomobiller için en son geliştirdiği e-HDi teknolojisini kullanıyor.

Citroën'in yeni e-HDi aktarma mekanizmalarıyla tüketiciye sunulan Yeni C4, karbondioksit emisyonunu ilk modellerde 109g/km'ye, gelecekteki modellerde ise 99 g/km'ye indiren yeni nesil Stop & Start sistemine de sahip. Yeni Citroën C4'de kullanılan Michelin Energy™ Saver lastikleri de emisyonun düşürülmesine ve yakıt ekonomisine önemli oranda katkı sağlıyor.

Yeni Citroën C4 e-HDi motor, 100 km'de şehir dışı kullanımda 3,8 lt, şehiriçi 4,7 lt, ortalamada ise 4,2 lt yakıt tüketimi ile segmentindeki en iyi yakıt tüketim değerlerinden birisine sahip.

Bunun yanı sıra, stop&start teknolojisi sayesinde, özellikle şehir içi yoğun trafikteki kullanımlarda, % 25'e varan sürelerde motoru durdurarak, gereksiz yere motorun çalışmasını önlüyor.

Direksiyon başında sürüş keyfi, konfor ve üstün güvenlik arayan sürücülerin tüm isteklerine cevap verecek özelliklerle donatılan Yeni C4, Euro NCAP güvenlik testlerinde tüm kategorilerde alınabilecek en yüksek not olan 5 yıldız aldı.

Yeni Citroën C4, müşterilerin farklı beklenti ve ihtiyaçlarına hitap edebilmek amacıyla Attraction, Confort ve Exclusive olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi ve 1.4 Vti 95 HP M/T, 1.6 VTi 120 HP M/T – BVA, 1.6 HDi 92 HP M/T, 1.6 HDi 112 HP M/T, 1.6 e-HDi 112 HP MCP ve 1.6 THP 156 HP MCP olmak üzere toplamda 9 versiyon ile satışa sunuldu.sabah

Hiç yorum yok