Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD BAHAR KAMPANYASI BAŞLADI

Ford, binek veya ticari araç sahibi olmak isteyenlere Nisan ayında % de 0’dan başlayan özel faiz oranları ve binek modellerde 4 bin 685 TL, ...

Ford, binek veya ticari araç sahibi olmak isteyenlere Nisan ayında % de 0’dan başlayan özel faiz oranları ve binek modellerde 4 bin 685 TL, ticarilerde ise 9 bin 815 TL’ye varan indirimlerle gerçek baharı yaşatıyor.

Ford, geleneksel ödeme paketlerinin tüm avantajlarını bir araya getiren Ford Options ile; aile otomobili Yeni C-MAX’e aylık 656 TL’den, Ford Mondeo’ya ise aylık 735 TL’den başlayan taksitlerle sahip olma olanağı sunarak, bahar kampanyasından yararlananların yüzünü güldürüyor.

Ford’un binek araç ürün gamının amiral gemisi ve sınıfının en çok satan otomobili olan Ford Focus’a sahip olmak isteyenler; 14 bin TL’lik krediden, 24 ay taksit ve 0 faiz oranıyla yararlanıyor. Ford Focus 33 bin 955 TL’den başlayan peşin fiyatlar ve 4 bin 685 TL’ye varan indirimlerle tüketiciler için cazip bir fırsat olmayı sürdürüyor.
Sınıfının en çok tercih edilen modeli olan ve stil ikonu sayılan Ford Fiesta ise yüzde 7’ye varan indirim avantajı ve 29 bin 415 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Tüm ticari araçlarda 18.000TL krediye 18 ay vade ve %0 faiz oranı için hemen bir Ford Yetkili Satıcısına uğrayın, Nisan bitmeden Ford'unuzun keyfini sürmeye başlayın!

Daha fazla detay ford yetkili satıcıları ve ford web sitesinde

Hiç yorum yok