Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ KİA PİCANTO NİSANDA, KİA PRO-CEE'D YILIN İKİNCİ CEYREĞİNDE TÜRKİYEDE SATIŞTA

ÇELİK Motor Genel Müdürü Bora Koçak Nisan ayında A segmentindeki Picanto modelinin tamamen yenilenerek pazardaki yerini alacağını, Yeni Pica...

ÇELİK Motor Genel Müdürü Bora Koçak Nisan ayında A segmentindeki Picanto modelinin tamamen yenilenerek pazardaki yerini alacağını, Yeni Picanto ile önceki yıllarda olduğu gibi A segmentinde liderliği hedeflediğini belirtti..

Yılın ikinci çeyreğinde ayrıca, C segmentindeki üç kapı modelimiz pro-Cee’d’in makyajlı versiyonunu getireceğiz. Yılın ikinci çeyreğindeki son yeniliğimiz ise bizi son derece heyecanlandıran Kia Soul modelimiz olacak. Avrupa’da bir süredir satılmakta olan orta sınıftaki MPV modelimiz Soul’u tüketicilerden gelen istek üzerine ülkemizde satışa sunma kararı aldık."dedi.


Yeni KİA Magentis çok beğenildi
Koçak, yılın ikinci yarısında da önemli yeniliklerinin olacağını belirterek, bunlardan ilkinin B sınıfında yaşanacağını belirtti. Koçak, "Kia Rio yeni yüzüyle yılın ikinci yarısında satışa sunulacak.Yılın ikinci yarısında bir diğer yeniliğimiz D segmentinde olacak. Geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleştirilen İstanbul Autoshow Fuarı’nda Türk tüketicisiyle buluşan ve büyük bir beğeni ile karşılanan D segmentindeki modelimiz Kia Magentis (Optima), yeni yüzüyle satışa sunulacak. Yılın son çeyreğinde ülkemizde lansmanı gerçekleştirilecek olan Magentis ile hedefimiz bu segmentte önemli bir yer edinmek" şeklinde konuştu.

Kübik Soul
Amerika’da tasarlanan, Kore’de geliştirilen ve Avrupa’da son halini alan Kia Soul, her yönüyle benzersiz bir tasarıma sahip ve kendi tarzını yaratan şehirli bir araç . Yüksek bir tavan hattına ve oldukça uzun bir dingil mesafesine sahip Kia Soul, kullanıcılarına oldukça geniş bir kullanım alanı sunuyor. Araç aynı zamanda 340 litrelik geniş bir bagaj kapasitesine de sahip. Kia Soul ülkemizde, 1,6 litre dizel düz ve otomatik vites seçeneği ile satışa sunulacak.

Yeni Picanto
Dünya prömiyerini geçtiğimiz hafta Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapan yeni Kia Picanto, görenlerde sağlamlık ve olgunluk hissi uyandıracak şekilde yeniden tasarlandı ve geliştirildi. Önceki modele kıyasla daha uzun gövdesi ve genişletilmiş dingil mesafesi ile yeni Picanto, yolcuları için daha konforlu bir seyahat imkanı sunarken, daha fazla sayıda bagaj taşıma imkanı sağlıyor. Yeni Kia Picanto, A segmentinin en iddialı araçlarından biri olarak Nisan ayı sonunda ülkemizde satışa sunulacak. Yeni Kia Picanto ülkemizde 1,25 lt. benzinli manuel ve otomatik vites seçeneği ile satışa sunulacak.hürriyet

Hiç yorum yok