Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TEMSADAN YENİ SAFİR

Yeni Safir, hem şehirler arası yolcu taşımacılığında hem de turizmde işletmecisine ve ülkemize daha fazla kazanç sağlaması için geliştirildi...

Yeni Safir, hem şehirler arası yolcu taşımacılığında hem de turizmde işletmecisine ve ülkemize daha fazla kazanç sağlaması için geliştirildi. Turizm için 12,2 metrelik, şehirlerarası yolculuklar için 13 metrelik iki versiyonu olan Yeni Safir, üstün performansı, konforu ve düşük işletme giderleriyle yolların yeni gözdesi.

Önden arkaya uzanan, keskin hatları, dengeli duruşu ve sert bakışları ile güçlü görsel kimliğini ortaya koyan Temsa Yeni Safir bu güvenini performansı ile yola da yansıtıyor. Boyutları büyüyen ve son teknolojiye göre geliştirilen Temsa Yeni Safir'de değişik koltuklandırma opsiyonları bulunuyor. 12,2 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Yeni Safir, yüksek yolcu kapasitesinin yanısıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağlayacağı düşük yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Yeni Safir Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruma altına alıyor.

Alanında ismi ile markalaşan Safir otobüslerin yeni jenerasyonu olan Temsa Yeni Safir’deki, DVD, CD ve radyo çaları, LCD monitörleri, stereo ses sistemi ve opsiyonel sunulan 3 kanallı müzik sistemi sayesinde yolculuklar çok daha keyifli geçiyor. Temsa Yeni Safir, deri ve kumaş seçenekleri olan yolcu koltukları, yastık görevi ile yolculuk süresince boynu rahat tutan ergonomik yapılı Hedofix ve Soft Touch seçeneği (yumuşak dokunuş) ile yolculara büyük rahatlık sunuyor. (ambar.com)

Daha fazla detay temsa web sitesinde...

Hiç yorum yok