Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

yeni yılın ilk aylarında Avrupa pazarında yola çıkacak otomobillerden bazıları

Alman Audi, A6 Allroad'dan kazandığı tecrübeyi şimdi A4 modeli üzerinde uyguladı. Yeni model, üstü açık A5 cabrio ile birlikte şubat a...

Alman Audi, A6 Allroad'dan kazandığı tecrübeyi şimdi A4 modeli üzerinde uyguladı. Yeni model, üstü açık A5 cabrio ile birlikte şubat ayında yollara çıkıyor. Rakibi BMW artık metal tavanlı olarak üretilen ve coupe cabrio olarak kullanılacak Z4'ü nisanda pazara sunarken Mercedes, haftaya Detroit'te tanıtacağı yeni E serisini kısa bir süre sonra müşteriyle buluşturacak.

Toyota bu yılın en iddialı markalarından biri; 13 model tanıtımıyla bu yılı oldukça parlak geçirmeye hazırlanan markanın IQ ve Urban Cruiser gibi yepyeni modelleri Avrupalı müşteri ile bu ay ve gelecek ay buluşuyor. Japon Honda şu sıralar hibrit modeli Insight'ı yola çıkarmaya hazırlanırken Mazda geçen ay tanıttığı yeni 3 serisini ilkbaharda satışa çıkaracak. Nissan ise bu yıl iki önemli spor modeliyle atakta olacak; yılın ilk aylarında GT-R ve 370 Z yollarda olacak.

Krizinden az etkilenen markalardan biri olarak Volkswagen hem kendi hem de bünyesindeki markalarla model atağını sürdürecek. VW yeni Polo, Golf Plus, A4 üzerine geliştirilen Seat'ın yeni orta sınıf sedanı Exeo, yeni Octavia önümüzdeki birkaç içinde yollara çıkıyor. Chevrolet büyük umut bağladığı yeni dünya otomobili Cruze'u Avrupa'da şubatta Türkiye'de nisanda tanıtıyor. Hyundai ise Getz'in yerini alacak i20'yi yılın ilk ayında yollara çıkarıyor. Fransız Citroen'in ilkbahar sürprizi C3 üzerine geliştirilen C3 Picasso olacak. Aynı tarihlerde Peugeot'nun coupe cabrio modeli 308 CC de yollara adım atıyor.
Zaman

Hiç yorum yok