Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ssangyong Rexton

3 Hafızalı Sürücü Koltuğu Hafıza sistemi 3 ayrı sürücü için koltuk pozisyonu ve dikiz aynaları açısını hafızaya alabilir. Genellikle birden ...


3 Hafızalı Sürücü Koltuğu
Hafıza sistemi 3 ayrı sürücü için koltuk pozisyonu ve dikiz aynaları açısını hafızaya alabilir. Genellikle birden fazla kişinin düzenli olarak kullandığı araçlarda bu sistem, mükemmel bir koltuk ve rahatlık sağlar.



Konforun tadına varın.
Zengin siyah tonlarla döşenmiş, öne çıkarılmış ferah iç kabin. Rahat, deri döşeme lüks koltuklar. Rahatlatıcı ve zarif genel etki, Rexton II ile yaptığınız her bir sürüşü zevke dönüştürür.
Sizi bekleyen yeni nesil rahatlık ve konfor donanımları.
"Easy Access" (kolay biniş) donanımı sayesinde sürücü mümkün olduğunca zahmetmiz iniş-binişleri gerçekleştirebilir. Ön koltular bireysel vücut ölçülerine uygun olarak ısıtmalı ve elektrikli ayarlanabilir donanıma sahiptir. 3 farklı kişi için koltuk ve yan aynaların ayarları hafızada saklanabilir.



Güvenlik Sistemli, Elektrikli Sunroof
kapanırken herhangi bir nesne tarafından engellenirse otomatik olarak durur ve tekrar açılır.
Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları
Beklenmeyen durumlarda sizi ve ailenizi korumak için hazırlanmıştır.
Herhangi bir aracın güvenlik katsayısı, bir kazadan sonra nasıl kurtulduğunuz ile ölçülür. Etkileyici rahatlık ve estetikten önce, en etkileyici şekilde darbelere karşı koymak ve darbelerin etkilerini dağıtmak içni dizayn edilmiştir. Ön koltuklar ön ve tamamlayıcı yan hava yastıkları ile donatılmıştır.

ESP
ESP (Elektronik Stabilite Programı), yol koşullarını ve aracın durumunu sürekli olarak denetler ve sürücü sürüş kontrolünü kaybetmek üzereyken, motor gücünü ve frenlemeyi ayarlar. ESP, frenlerin kilitlenmesini, aracın devrilmesini, kaymayı ve virajlarda savrulmayı önleyici ve fren gücünü ayarlayan sistemlerle donatılmıştır.
Daha fazla detay için tıklayınız

Hiç yorum yok