Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Volkswagen'in(vw) Türkiye'de üretim yapması için erken'

Doğuş Otomotiv tarafından hayata geçirilen Doğuş Otomotion İstanbul deneyim merkezini ziyaret amacıyla Türkiye'ye gelen Volkswagen (VW) ...

Doğuş Otomotiv tarafından hayata geçirilen Doğuş Otomotion İstanbul deneyim merkezini ziyaret amacıyla Türkiye'ye gelen Volkswagen (VW) AG'nin üst düzey yöneticileri otomotiv sektörü için Türkiye'nin öneminin arttığını açıkladı. VW Binek Araç Uluslararası Satış Başkanı Kevin Rose, "Yakın gelecekte Türkiye'de yatırım yapmayı düşünmüyoruz. Ama her zaman aklımızda olan bir konu" açıklamasını yaparken, Türkiye'yi yakından izlediklerini belirten VW Uluslararası Satış Sonrası Operasyonlar Yöneticisi Klaus Hirt ise "Irak ve İran'a politik sebeplerden dolayı giremiyoruz. Türkiye'de üretime geçmek bu pazarlara yakınlık ve onların ihtiyaçlarını daha iyi duymak açısından çok mantıklı. Şu anda VW'ın gündeminde Türkiye'de üretim yok. Ancak olması muhtemel" açıklamasını yaptı.

Türkiye 3 yıllık hedefe 2 yılda ulaştı
Kevin Rose, Klaus Hirt, Seat Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berthol Krüger, VW Ticari Araç Bölge Satış Direktörü Volkmar Steinhorst, Scania Grup Başkan Yardımcısı Martin Lundstedt, Krone Pazarlama Direktörü Frank Albers ile Audi AG Güney Avrupa Bölge Direktörü Alexander Buk'un da aralarında yer aldığı yöneticilerin dün Otomotion ziyaretleri sırasında bir basın toplantısı düzenlendi. Klaus Hirt, Türkiye'deki takımlarının çok güçlü ve başarılı olduğunu söyleyerek "Kalite ve hizmet konusunda VW AG tarafından belirlenen 3 yıllık hedeflere Türkiye 2 yılda ulaştı. Almaya'daki 60 ülkenin katıldığı uluslararası toplantıda hizmet kalitesini artırmak için yapılacaklar konusunda örnek ülke olarak Türkiye'yi gösterdik" dedi.

Türkiye her zaman aklımızda
Türkiye'de yatırım için ürün ve ihracat imkânlarının kombinasyonunun doğru olması gerektiğini söyleyen Kevin Rose ise "Eğer bu kombinasyon oluşursa tabii ki Türkiye'ye yatırım yapmayı düşünürüz. Şu anda böyle bir planımız yok. Ama her zaman da aklımızda olan bir konu" dedi. Toplantıda konuşan Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu da dünya ekonomisinde oluşacak bir durgunluğun Türkiye'ye de yansıyacağını ancak henüz böyle bir durgunluk hissetmediklerini söyledi.
Volkswagen (VW) AG'nin üst düzey yöneticileri otomotiv sektörü için Türkiye'nin öneminin arttığını açıkladı...

referans

Hiç yorum yok