Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Vodafone Business ile OtoKonfor’dan İş Birliği!

Araç sahiplerinin satış sonrası tüm ihtiyaçlarına cevap veren ve yüzde yüz yerli ve milli sermayeyle geliştirilen OtoKonfor, Vodafone Busine...

Araç sahiplerinin satış sonrası tüm ihtiyaçlarına cevap veren ve yüzde yüz yerli ve milli sermayeyle geliştirilen OtoKonfor, Vodafone Business ile yepyeni bir iş birliğine imza attı. 
 
Vodafone, kampanya kapsamında Red Business tarifeli müşterilerine İç & Dış Yıkama hizmeti hediye ederken; kullanıcılar Otokonfor uygulamasını indirerek Vodafone Red Business Yıkama hizmetine tıklayıp randevusunu oluşturuyor ve ücretsiz bir şekilde araçlarını yıkatabiliyor.
 


Tüm araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak 360 derece çözümleriyle ön plana çıkan OtoKonfor’a, Google Play Store, IOS App Store veya otokonfor.com web sitesi üzerinden erişilebiliyor. 
 
Otomotiv sektörüne teknolojik altyapısıyla yenilikçi çözümler üreten ve arkasında 15 yılı aşkın satış sonrası deneyimini bulunduran OtoKonfor, sürücülerin hayatını kolaylaştıracak yeni iş birlikleri geliştirmeye devam ediyor. 
 
Yeni kurgulanan kampanya kapsamında Vodafone’un Red Business tarifeli müşterileri, artık OtoKonfor’un İç & Dış Yıkama hizmetinden 1 yıl boyunca faydalanabiliyor. 
 
Ayrıca dileyen tüm araç sahipleri her tür aracın kullanım süresi ve yaşam döngüsü içerisinde ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetler (periyodik bakım, lastik değişimi, vale, çekici, yıkama ve oto kuaför, akü takviyesi) www.otokonfor.com web sitesi veya akıllı telefonlarla Google Play Store ve IOS App Store’dan üzerinden ücretsiz erişilebilen uygulamayla kullanılabiliyor.
 
Ücretsiz yıkama hizmeti için Vodafone Red Business kullanıcılarının uygulamayı indirmesi ve randevu oluşturması yeterli oluyor.

Hiç yorum yok