Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Maserati GranCabrio Folgore Dünya lansmanı gerçekleştiridi.

Maserati’nin, GranCabrio Folgore ile enerji dolu dönüşümünü, yenilikçi ivmesini ve yaratıcılığını gözler önüne serdiği, Trident’in %100 elek...

Maserati’nin, GranCabrio Folgore ile enerji dolu dönüşümünü, yenilikçi ivmesini ve yaratıcılığını gözler önüne serdiği, Trident’in %100 elektrikli yeni serisinin sunulduğu “Made in Thunder” etkinliği İtalya Rimini’de gerçekleşti. 

Elektrik çağında öncü rol üstlenen ve gök gürültüsüyle aynı güce sahip,Maserati  GranCabrio Folgore tüm dünyaya aynı anda tanıtıldı. 

 


Açılış konuşmalarını İtalyan aktris Matilda De Angelis ve bilim dünyasının İtalyan temsilcisi, astrofizikçi ve iletişimci Edwige Pezzulli’nin gerçekleştirdiği etkinlik, davetlilerin karşılandığı hipnotik ses deneyimiyle başladı, dünyaca ünlü sanatçı ve Trident Dardust'un gün batımını selamlaması ile devam etti. 
 
Lansman özellikle, Motor Valley’in büyüleyici otomobillerinin ve bu otomobillerle gerçekleştirilen yarışların 110. yılı, gelmiş geçmiş en büyük İtalyan dehası Leonardo Da Vinci’nin doğduğu 15 Nisan gününde gerçekleştirildi. 
 
Bugünün seçilmesinin bir diğer sebebi ise İtalya’da ulusal olarak kutlanan “Made in Italy” günü olmasıydı. 
 
Maserati bu etkinlikte, Toskanalı bilim adamı Leonardo Da Vinci’nin bir mucit olmasının yanı sıra sanatsal yaratıcı gücüne; %100 İtalyan yapımı olan Folgore serisinin işçiliği ve zarafetiyle göz kırptı. 
 

Zarif, çekici, sportif ve maceracı bir karaktere sahip, yenilikçiliğin cesur bir sentezi olan, yüksek konfor ve sıra dışı işçiliğe sahip GranCabrio Folgore, lüks segmentteki ilk %100 elektrikli üstü açılır otomobil olarak otomotiv dünyasında yerini aldı. 
 

Markanın ilk tam elektrikli ikonu GranTurismo Folgore ve Trident tarihindeki ilk %100 elektrikli SUV olan Grecale Folgore'nin ardından, yeni üstü açılabilir Maserati, mevcut tam elektrikli ürün yelpazesini tamamladı. 

 
Maserati, inovasyonun en yeni ürünü olan GranCabrio Folgore, İtalyan lüksünün yenilikçi yaklaşımını yorumluyor. 

 
Elektrifikasyonun sınırları ve kuralları belirlediği otomotiv dünyasına bir kez daha öncülük ediyor. Markanın güçlü DNA'sı teknolojik ve mühendislik açılarından stil sahibi zamansız kreasyonlar sunuyor. 
 
Etkinlik Maserati Tasarım Başkanı Klaus Busse’in konuşmasıyla devam etti. Busse, herkesi tanıtıma özel liquid rose gold rengi, titan grisi açılır tavanı ve kontrast dikişli sofistike kumaş ve ice iç tasarımıyla donatılan GranCabrio Folgore ruhunu keşfetme yolculuğuna çıkardı. 
 
Folgore sesinin geçmişten günümüze gelişen teknik özelliklerini ve Formula E dahil olmak üzere bu özel otomobilin ayırt edici özelliklerini anlattı. Maserati Fuoriserie kişiselleştirme programının yıldızı olan bu otomobil büyüleyici tasarımının yanı sıra olağanüstü bir performans sunuyor. 
 
Maserati Yönetim Kurulu Başkanı Davide Grasso, İtalyan DNA’sının yüzyıllar boyunca sanat ve bilim arasındaki uyum ve çatışmasına dayandığını belirterek, bu mükemmellik arayışın verdiği ilham ve hissin Maserati ruhunda yer aldığını belirtti. 
 

Davide Grasso, yeni Folgore serisi için: “Yeni dönem olarak adlandırdığımız marka tarihinin elektrifikasyonunu kutluyoruz. Folgore, Maserati geleceğinin sesidir; enerji aşılayan ve markanın geleceğini ateşleyen bir gök gürültüsüdür.” dedi.

Hiç yorum yok