Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Maserati Folgore Günü

Maserati, uzun zamandır beklenen Folgore Günü için sektörün önde gelen isimlerini Motor Vadisi'nin kalbi Rimini'de bir araya getirdi...

Maserati, uzun zamandır beklenen Folgore Günü için sektörün önde gelen isimlerini Motor Vadisi'nin kalbi Rimini'de bir araya getirdi. 


Folgore Günü, Folgore serisinin, markanın dünya çapındaki geleceğine yön vermeye hazır olduğu yeni elektrik çağına başlangıcını işaret ederken, Maserati’nin110. yıldönümüne de denk geliyor. 
 


Maserati'nin İtalyan geleneklerine uygun yenilikçi, lüks ve elektrikli araç yolculuğu geçtiğimiz yıl Trident'in ilk, tamamen elektrikli otomobili GranTurismo Folgore ve tam elektrikli güç aktarma organlarıyla çalışan ilk SUV aracı Grecale Folgore modellerin lansmanıyla başladı. 

 
Maserati, bu araçlara ek olarak etkinlikte ödüllü Grand Tourer modelinin daha da geliştirilmiş üstü açık versiyonu GranCabrio Folgore'un lansmanını gerçekleştirdi. 
 
Maserati 2025 yılında da süper spor otomobili MC20 Folgore modelini piyasaya sunacak. 
 

2028 yılına kadar Maserati Trident serisinin tamamı %100 elektrikli olacak. 

Maserati markanın ve ürünlerinin sürekli evrimine odaklanarak geleceğe yönelik sürdürülebilir karlılığı hedefleyen bir büyüme planı kurguluyor. 2028 yılına kadar Trident serisinin tamamı %100 elektrikli hale getirilmiş olacak. 
 
Bu senaryoda, Trident serisi tamamen Modena ve Viale Ciro Menotti'de tasarlanmaya, geliştirilmeye ve üretilmeye devam edecek. Folgore Günü, Maserati için yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. 
 
Bu elektrikli araçlar, ileri teknolojinin, şıklığın, sofistike ve özgün işçiliğin, kusursuz, ayırt edici performansın ışığında, markanın eşsiz ruhunu somutlaştırıyor. 
 
Araçlar, pazarda ortaya çıkan önemli dönüşümlerin dinamik sembollerini temsil ediyor. Folgore, yeni bir çağı ateşleyen itici gücü ve kıvılcımı temsil ediyor; 
 

"Made in Thunder" sloganıyla, Maserati'nin görkemli tarihinde yeni bir sayfa açıyor. Motor Vadisi'nde tamamen elektrikli modeller üreten ilk %100 İtalyan lüks markası olan Maserati, yenilikçiliğe öncülük etmeye devam ediyor. 
 
Trident ekibinin yaratıcılığı ve mühendislik becerileri, markanın gelecek vizyonunu somutlaştıran yeni Folgore tam elektrikli serisini oluşturmak için bir araya geliyor. Folgore Günü, Maserati CEO'su Davide Grasso’ nun açılış konuşmasıyla başladı. 
 
tüm dünyada İtalyan lüks anlayışının bir sembolü olan, yenilikçiliği ve teknoloji alanındaki hızlı ilerlemeyi temsil eden Maserati için çok önemli bir dönemin başladığını aktaran Davide Grasso, Maserati'nin elektrikle şekillenen geleceğe olan bağlılığının altını çizdi. 
 
Folgore serisine ve markanın girişimlerine odaklanan uzun vadeli vizyonunu ve stratejilerini paylaştı. Mühendislik ve geliştirme konularına odaklanan Maserati Tasarım Başkanı Klaus Busse ise projelerdeki çeşitli stil, teknoloji ve tasarım entegrasyonları hakkında bilgiler verdi. 
 

Maserati uzmanlarının markanın yeni yüzünü anlattığı toplantıda aynı zamanda katılımcılara Folgore Günü'nün hikayesini ve çerçevesini oluşturan elektrikli mobilite, Maserati Fuoriserie kişiselleştirme programı ve tamamen elektrikli lüks bir tekne olan Tridente de tanıtıldı.

Hiç yorum yok