Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Elektrikli Motosiklet Markası Goe,Motobıke 2024 Fuarı’nda

Elektrikli motosiklet alanında modern, çevre dostu ve konforlu bir ulaşım seçeneği sunan GOE, 20-23 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi ...

Elektrikli motosiklet alanında modern, çevre dostu ve konforlu bir ulaşım seçeneği sunan GOE, 20-23 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’de gerçekleşecek Motobike İstanbul 2024 Fuarı’nda tüm motosiklet severlerle buluşmaya hazırlanıyor. 


Son teknoloji ile üretilmiş ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre farklı hız seçenekleri sunan elektrikli motosiklet markası GOE, 20-23 Mart tarihlerinde 4 farklı modeli ile İstanbul Fuar Merkezi 6. Hall 125.nolu Stant’dailgileri ile buluşacak. 


 
Genç neslin öne çıkan çağdaş sanatçılarından Eda Zamanpur’un GOE fuar alanındaki canlı performansı ise ziyaretçilere teknoloji ile görsel sanatların uyumunu sergileyecek. 
 
Sanatçının fuarın ilk gününde başlayacak olan canlı sanat performansı, Cuma günü tamamlanacak. Akıllı teknoloji ile donatılmış, LED ön far ve LCD gösterge paneli ile sürüş konforunu maksimum seviyeye taşıyan GOE, LG hücreli bataryası ile kolay şarjın yanında, her bireyin taşıyabileceği ağırlığa sahip özelliği ile de dikkat çekiyor. 
 
Bosch marka elektrikli motoru sayesinde, karbon ayak izini azaltmaya yardımcı olan GOE, sessiz ve titreşimsiz sürüşü sayesinde şehir trafiğinde konfor yaratıyor. Her anlamda bütçe dostu olan GOE, ekstra bir bakım gerektirmiyor. 
 

Çetur Çelebi Hakkında: 

Çetur Çelebi, 1974 yılından beri Türkiye’de personel taşımacılığı, motosiklet filo satış ve kiralama alanında yenilikçi hizmetler sunmaktadır. Çetur Çelebi, 2020 yılında Servo Lubricants Türkiye Distribitörlüğü’nün yanı sıra Rutec markası ile benzinli scooter ithalatı, bakım spreyleri, akü vb. malzemelerin üreticisi konumundadır. 
 
2023 yılında mobilite ve sürdürülebilirlik kapsamında GOE markası ile bireysel elektrikli scooter ürün ve hizmet çeşitliliğini zenginleştirerek yatırımlarını büyütmeye devam etmektedir.

Hiç yorum yok