Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TotalEnergies akaryakıt istasyonlarında 750 TL yakıt puan hediye

TotalEnergies akaryakıt istasyonlarında 750 TL yakıt puan hediye Kampanya 15 Ocak - 15 Mart 2024 tarihleri arasında TotalEnergies istasyonla...

TotalEnergies akaryakıt istasyonlarında 750 TL yakıt puan hediye Kampanya 15 Ocak - 15 Mart 2024 tarihleri arasında TotalEnergies istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde geçerlidir. 
 

Kampanyadan faydalanabilmek için Club üyesi olmak ve katılmak istediğiniz kampanyaya Club TotalEnergies mobil uygulaması üzerinden katılım sağlamanız gerekmektedir.


 
Her müşteri yakıt alışverişi baremine göre kampanyalardan sadece birini seçebilir ve seçtiği kampanya çerçevesinde, farklı günlerde ve tek seferde yapacağı dört farklı alışverişlerine karşılık kazanacağı yakıt puan hediyesinden sadece 1 kez faydalanabilir.  
 
Bu kapsamda katılım sağlayabileceğiniz kampanya alternatifleriniz: 
- 200TL’ye varan yakıt puan kampanyası: Tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız dördüncü 1.000 TL ve üzeri yakıt alımınıza toplamda 200 TL yakıt puan kazanabilirsiniz. 
 
 - İlk 1000 TL ve üzeri yakıt alımınıza 35 TL, ikinci alımınıza 45 TL, üçüncü alımınıza 50 TL, dördüncü alımınıza 70 TL olmak üzere toplamda 200 TL yakıt puan kazanabilirsiniz. 
 
- 400TL’ye varan yakıt puan kampanyası: Tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız dördüncü 2.500 TL ve üzeri yakıt alımınıza toplamda 400 TL yakıt puan kazanabilirsiniz. 
 
 - İlk 2.500 TL ve üzeri yakıt alımınıza 70 TL, ikinci alımınıza 90 TL, üçüncü alımınıza 110 TL, dördüncü alımınıza 130 TL olmak üzere toplamda 400 TL yakıt puan kazanabilirsiniz. 
 
- 750TL’ye varan yakıt puan kampanyası: Tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız dördüncü 6.000 TL ve üzeri yakıt alımınıza toplamda 750 TL yakıt puan kazanabilirsiniz. 
 
- İlk 6.000 TL ve üzeri yakıt alımınıza 150 TL, ikinci alımınıza 175 TL, üçüncü alımınıza 200 TL, dördüncü alımınıza 225 TL olmak üzere toplamda 750 TL yakıt puan kazanabilirsiniz. 
 
Kampanya kapsamında en fazla 750 TL değerinde yakıt puan kazanabilirsiniz. Kampanyaya mevcut Club TotalEnergies üyeleri ve Club TotalEnergies mobil uygulamasını indirerek, üyeliğini oluşturan ve plakasını tanımlamayan yeni üyeler katılabilir. 
 
Tüm üyeler kampanyadan faydalanmak için, katılmak istedikleri kampanyaya uygulama üzerinden katılım sağlamaları gerekmektedir.  Kampanyadan yararlanmak isteyen Club TotalEnergies üyeleri, TotalEnergies istasyonlarından yapacakları yakıt alımları öncesinde Club TotalEnergies mobil uygulamasından oluşturacakları QR kodu ya da uygulamaya kayıtlı cep telefonu numarasını ön saha satış görevlisine ileterek kampanya kapsamında yapacakları yakıt alışverişlerine ait yakıt puanlarını kazanabilirler. 
 
Puanlar her alışveriş sonrasında otomatik olarak Club üyeliklerine yüklenecektir. puan harcama işlemi ile gerçekleştirilen yakıt alımları kampanyaya dahil değildir. 
 
Ayrıntılı bilgi TotalEnergies web sitesi ve TotalEnergies akaryakıt istasyonlarında

Hiç yorum yok