Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai Periyodik Bakım Kampanyası

Hyundai Blue Menu Yağ ve Periyodik Bakım Kampanyası 8 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılan Hyundai yetkili servisle...

Hyundai Blue Menu Yağ ve Periyodik Bakım Kampanyası 8 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılan Hyundai yetkili servislerinde ve 3 yaş ve üstü seçili Hyundai modelleri için geçerlidir. 
 

Kampanya süresince bu modellere ait yağ ve filtre paketlerindeki Hyundai markalı yağ fiyatında %50 indirim uygulanacaktır. Yağ ve Filtre paketi yağ, yağ filtresi, hava filtresi, yağ tapa contası ve işçilikten oluşmaktadır. 


 
3 yaş ve üzeri araçların periyodik bakımlarında kullanılacak Hyundai markalı motor yağlarında da %50 indirim yapılacaktır.
 
8 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında World üyesi Hyundai üye iş yerlerinden Bireysel Worldcard’lar ile yapılacak 500 TL ve üzeri 3-9 taksitli servis harcamalarında +3 ek taksit Kampanyaya World ek kartlar haricindeki tüm Yapı Kredi bireysel kredi kartları, Vakıfbank bireysel Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar dahildir. 
 
Model bazlı paket içerikleri ve fiyat ile ilgili detaylı bilgiye Hyundai yetkili servislerinden ve Müşteri Danışma Hattı’ndan (0216 571 63 01) ulaşabilirsiniz. 
 

Hiç yorum yok