Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VavaCars’tan yeni entegre hizmet

VavaCars, VavaGaraj ile lastik hizmetinde çığır açıyor Türkiye’nin lider online ikinci el araç platformu VavaCars, araç sahiplerine yönelik ...

VavaCars, VavaGaraj ile lastik hizmetinde çığır açıyor Türkiye’nin lider online ikinci el araç platformu VavaCars, araç sahiplerine yönelik hizmetlerini genişletme kapsamında online lastik satış platformu VavaGaraj’ı faaliyete geçiriyor. 
 

Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo hizmetini ulaştıran VavaGaraj, sektörde bir ilk olarak İstanbul ve Ankara’da devreye soktuğu çekici/vale hizmetiyle, müşterilerin araçlarını evden alıp montaj işleminin ardından yine eve teslim edilmesini kapsayan bir ayrıcalık sunuyor. 
 


Bu yenilikçi hizmet sayesinde araç sahiplerinin lastik satın alma deneyimleri artık çok daha kolay ve konforlu hale geliyor. Online ikinci el araç platformu VavaCars, araç sahiplerinin hayatını kolaylaştıracak hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. 
 
İkinci el araç sektöründe entegre bir hizmet vermeyi amaçlayan marka; tüm araç sahiplerinin araç bakım ve onarımları için VavaServis, araç alımlarında, sigorta, kolay kredi, 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkı, 3 ay 5 bin kilometre mekanik garantisi ve 15 ay 30 bin kilometre uzatılmış garanti gibi hizmetlerinin yanına şimdi de VavaGaraj’ı ekledi. 
 
Ücretsiz adrese teslim lastik hizmeti devrede 
Her bütçeye ve araç tipine uygun lastik modellerinin satışa sunulduğu online platform VavaGaraj’da, kullanıcılara VavaCars güvencesi altında ücretsiz kargo ile teslimat, lansmana özel ücretsiz montaj ve montaj sonrası eve çekici ya da vale ile teslimat gibi birçok ayrıcalık tanınıyor. 
 
VavaCars kalitesi altında ekonomik fiyatlarla satışa sunulan tüketici dostu lastikler, montajı yapılmadığı sürece 14 gün içinde iade edilebiliyor. 
 
Ayrıca dileyen müşteriler, lastiklerini güvenli şekilde muhafaza etmek için İstanbul ve Ankara’daki VavaServis’lerde lastik oteli hizmetinden de yararlanabiliyor. Bu servislerde aynı zamanda rot ayar hizmeti de veriliyor.  
 
“Hizmetlerimizin merkezinde müşteri memnuniyeti var” 
 
Faaliyete geçirdikleri VavaGaraj uygulamasıyla VavaCars müşterileri başta olmak üzere tüm araç sahiplerine entegre hizmet verdiklerine değinen VavaCars Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, “Yeni online lastik alım platformumuz VavaGaraj, her araca ve bütçeye uygun lastikleri, Türkiye’nin her yerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaştırma potansiyeliyle ön plana çıkıyor. 
 
Bu yenilikçi platformumuz üzerinden ücretsiz olarak verdiğimiz çekici ve vale hizmetimiz kapsamında, Ankara ve İstanbul’daki kullanıcılarımızın araçlarını tercih etmeleri durumunda evden aldırıp lastik montajlarını gerçekleştiriyor, ardından istedikleri adrese teslim ediyoruz. 
 
Yine bu illerimizde bulunan VavaServis merkezlerimizde hayata geçirdiğimiz lastik oteli hizmetimizle de isteyen müşterilerimizin lastiklerini uygun koşullarda muhafaza ediyoruz. 
 
VavaCars güvencesiyle gerçekleştirdiğimiz tüm bu hizmetlerimizin merkezine ise optimum düzeyde müşteri memnuniyeti ve deneyimini alıyoruz” dedi.  
 
“VavaCars’ın hizmet kapsamı genişlemeye devam edecek” 
 
Marka olarak hizmet kapsamını geliştirmeye devam edeceklerine vurgu yapan Taner Timirci, “Kurulduğumuz günden bu yana, her zaman müşterilerimizin memnuniyeti için çalıştık. 
 
Bu kapsamda yalnızca sektöre getirdiğimiz yeniliklerle değil, verdiğimiz hizmetlerle de müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunuyoruz. Her beklenti ve talebe çözümler geliştirerek, şikayetleri memnuniyete dönüştürmeye gayret gösteriyoruz. 
 
VavaCars olarak önceliğimiz; müşterilerimizi güvenli, hızlı ve sorunsuz biçimde hizmetlerimizle buluşturmak. Sürdürülebilir ekonomik kalkınmaya destek veren, pazara katma değer sağlayan, güvenilir ve ilham verici bir paydaş ve marka olarak bugün olduğu gibi bundan sonra da sektöre katacağımız yeniliklerle ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok