Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai şimdi al Aralık 2023'te öde

Hyundai şimdi al Aralık 2023'te öde Kampanyası 31.05.2023 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir.    Şimdi alın, Ar...

Hyundai şimdi al Aralık 2023'te öde Kampanyası 31.05.2023 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. 

 

Şimdi alın, Aralık 2023'te ödemeye başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,49'dan başlayan faiz oranları ile, Yapı Kredi tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,39'dan başlayan faiz oranları ile, TEB Oto Finans tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,75'den başlayan faiz oranları ile yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kullanımlarında sunulmaktadır. 
 


Belirtilen ertelemeli kredi kampanyası faiz oranı, TEB Oto Finans tarafında Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir. 
 
Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. 
 
Tahsis ücretinin %10’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. 
 
Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. daha fazla detay hyundai tetkili satıcıları ve hyundai web sitesinde

Hiç yorum yok