Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Tur Assist, yapay zeka destekli TurApp uygulaması ile hasarlı araçlara yönelik hizmeti kolaylaştırmayı hedefliyor

Başta sigorta, otomotiv ve finans olmak üzere pek çok sektörde milyonlarca müşteriye acil yardım hizmetleri sağlayan Tur Assist, asistans s...

Başta sigorta, otomotiv ve finans olmak üzere pek çok sektörde milyonlarca müşteriye acil yardım hizmetleri sağlayan Tur Assist, asistans sekötüründe yine müşteri odaklı bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
 

Tur Assist, yapay zeka destekli TurApp uygulaması ile hasarlı araçlara yönelik hizmeti kolaylaştırmayı ve müşteriye güven sağlamayı hedefliyor. 
 


“Sadece zamandan tasarruf sağlamayacak, maliyette de müşterilerimizi düşündüğümüz bir uygulama olacak.” şeklinde konuşan Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, “En büyük motivasyonumuz müşteri memnuniyeti. 
 
TurApp, hem müşterilerimizin hem de sahadaki tedarikçilerimizin yol yardım süreçlerini aktif bir şekilde takip edebildiği bir uygulama. Biz bu uygulamaya şimdi hasar odaklı çözümlerimizi de entegre ediyoruz. 
 
Böylece hem doğru muallak hasar tespiti hizmeti kapsamında birden fazla olanak sunacağız hem de müşterilerimizin bu süreci güven içerisinde tamamlamasında en büyük yardımcıları olacağız.” açıklamasını yaptı. 
 
 27 yıldır asistans sektöründe faaliyet gösteren Tur Assist, TurApp uygulamasınaentegre şekilde hayata geçirmeyi planladığı hasar odaklı hizmetler ile müşterilerine çözümler üretmeye devam ediyor. 
 
 365 gün 24 saat aralıksız hizmet sunan Tur Assist yeni projesiyle hızlı reaksiyon alımını gerçekleştirecek ve böylece sürecin daha hızlı ilerlemesini sağlayacak. 
 
Hasarlı araç çekiciye yüklenmeden önce fotoğraflanarak yapay zeka destekli TurApp uygulaması ile buluşacak ve aracın analiz süreci başlayacak.  
 
Hasar odaklı çözümler müşteriye ne sunacak? 
Türkiye’nin lider asistans şirketi olan Tur Assist, hayata geçirmeyi hedeflediği bu proje ile müşterilere değişim görecek yedek parça referans bilgisini doğru ve hızlı sağlayacak. 
 
Yapay zeka destekli yazılım sayesinde, araç ve donanım bilgisi şasi sorulamayla doğru bir şekilde tespit edilecek ve kişilere doğru muallak hasar rakamı verilecek. Hasar odaklı çözümlerin avantajlı yönlerinden biri de zamanda tasarruf sağlaması olacak. 
 
Uygulama sayesinde eksperlerin gerçekleştireceği hasar tespiti hızlanırken yedek parça tedarik süreci olağan akışa göre oldukça kısalacak. Uygulama aynı zamanda hasara göre efektif eksper ataması yapıp suistimallerin de önüne geçilmesini sağlayacak. 
 
”Hem maliyet hem de zamanda tasarruf sağlayacağız” 
Uygulamanın pek çok kolaylık sağlayacağından bahseden Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan ayrıca müşteri memnuniyetinin de önemine değindi. Turan, “Farklı, çok kanallı ve yenilikçi bir bakış açısıyla hareket ediyoruz. 
 
Sektörün ihtiyaçlarını doğru tespitlerle belirleyip, müşteri odaklı projeler gerçekleştiriyoruz.. 27 yıldır ilerlediğimiz bu yolda en büyük motivasyonumuz müşteri memnuniyeti. 
 
Bu uygulama ile hem ön ekspertiz hizmeti kapsamında birden fazla olanak sunacağız hem de müşterilerimizin bu süreci güven içerisinde tamamlamasında en büyük yardımcıları olacağız. 
 
Sadece zamanda tasarruf sağlamayacak, maliyette de müşterilerimizi düşündüğümüz bir proje olacak.” açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok