Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Moto Guzzi, 3 Yeni Modeliyle Motobike İstanbul 2023’e Hazır

Centilmenlerin Motosikleti İtalyan Moto Guzzi Motobike İstanbul’da    Dünyadaki en seçkin motosiklet üreticilerinden İtalyan Moto Guzzi , 27...

Centilmenlerin Motosikleti İtalyan Moto Guzzi Motobike İstanbul’da 
 

Dünyadaki en seçkin motosiklet üreticilerinden İtalyan Moto Guzzi, 27-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Motobike İstanbul 2023’te, yeni modelleri V100 Mandello, V7 Stone Special Edition ve yeni renkleriyle V7 Special’ı sergilemeye hazırlanıyor. 
 


Türkiye’de Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Moto Guzzi, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Motobike İstanbul’da, enleri ve ilkleri de barındıran yeniliklerini sergilemeye hazırlanıyor. 

 
2021’de 100. yaşını kutlayan İtalyan Moto Guzzi, yeni model serisi V100 Mandello’nun Türkiye lansmanını şubat ayında yaptıktan sonra, motosiklet sektöründe bir kez daha markanın öncü kimliğinin yansıtıldığı modelini tüm 2 teker tutkunlarıyla fuarda buluşturacak. 
 
Tasarımında hareketli kanatlara sahip ilk 2 tekerlekli motosiklet ünvanını elinde tutan Moto Guzzi V100 Mandello, motosiklet sektöründe elektronik ayarlanabilir ön cama sahip tek roadster olmasıyla da öne çıkıyor. 
 
Motosiklet kullanmayı bir yaşam tarzı olarak gören, yeri geldiğinde sadece motosiklet kullanmak için yola çıkan sürücüler için muhteşem donanımların bir araya getirildiği Moto Guzzi V100 Mandello Serisi, efsanevi 90 derecelik V-Twin motora eklenen teknolojik gelişmelerle gelecekteki modellere ışık tutuyor. 
 
Fuarda motosiklet tutkunları, uzun zamandır bekledikleri yeni V7 Stone Special Edition ve yepyeni renkleriyle V7 Special’ı da yakından görme şansı yakalıyor. 
 

Yeni Moto Guzzi V7 Special, her zamankinden daha hızlı, daha konforlu ve daha donanımlı hale getirildi. Tüm bunların yanında; ayırt edici karakteri ve tipik Moto Guzzi özgünlüğü değişmeden kaldı. 
 
Yeni egzoz boruları ile daha güçlü bir tasarıma sahip olan V7, arkaya doğru hem üniversal mafsallı şanzıman hem de tekerlekleri büyüterek eşsiz bir görünüş sağlıyor. 
 
Yeni, daha uzun mesafeli ikiz amortisörler, iki katmanlı sele ve güncellenmiş sürücü ayak destekleri ile de daha konforlu bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 
 
Parlak siyah rengine eşlik eden depo üzerindeki kırmızı rengiyle fark edilen V7 Stone Special Edition ise Arrow egzozları, yeni gidon aynaları ve siyah alüminyum depo kapağıyla diğer serilerden ayrılıyor.

Hiç yorum yok