Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lancia’nın konsept aracı Pu+Ra HPE’e özel konsept lastik Goodyear’dan

Goodyear, İtalyan otomobil üreticisi Lancia ile yeni bir iş birliğine imza attı.    Lancia'nın önümüzdeki on senelik vizyonunu temsil ed...

Goodyear, İtalyan otomobil üreticisi Lancia ile yeni bir iş birliğine imza attı. 
 

Lancia'nın önümüzdeki on senelik vizyonunu temsil eden Pu+Ra HPE konsept aracının lastiklerinin tasarımını Goodyear gerçekleştirdi. 
 


Dünyanın lider lastik markalarından Goodyear, Lancia’nın yeni ve iddialı konsept aracı Pu+Ra HPE’e özel lastik tasarladı. 
 
Goodyear, araç için özel bir lastik yanak tasarımı içeren, aracın jantının lastikle kusursuz bir şekilde bütünleşmesini sağlayan ve konsept aracın lüks ve premium görünümüne katkıda bulunan benzersiz bir konsept lastik geliştirdi. 
 
 Goodyear ve Lancia markası arasındaki son iş birliğinin temelinde özelleştirme, aerodinamik ve tasarım yatıyor. Lastik yanağı çok yüksek bir aerodinamik performans seviyesi sağlayarak enerji verimliliğini artırıyor. Ayrıca anlık elektrikli otomobil torkuna dayanacak özel bir yapıya sahip. 
 

Goodyear’ın bu yıl 125’inci yıldönümünü kutladığına dikkat çeken Goodyear Tüketici EMEA Bölgesi Teknoloji Kıdemli Direktörü Laurent Colantonio, “İkonik markalarının yeniden doğuşu için Lancia ile iş birliği gerçekleştirmek ve otomotiv dünyasının iki öncüsünü bir zafer anında bir araya getirmek harika bir duygu. 
 
Özelleştirme, aerodinamik ve tasarım konularında kalıpların dışında düşünmemizi sağlayan bu konsept lastik üzerinde çalıştığımız için çok heyecanlıyız. 
 

Teknik uzmanlığımızı Lancia'nınkiyle birleştirmek çok önemliydi, böylece estetik açıdan hoş kalırken enerji verimliliğini artıran kusursuz bir lastik ve jant kombinasyonu üretebildik” dedi.

Hiç yorum yok