Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İnci Akü, Japon Teknolojili Ağır Vasıta Ürünlerinin Garanti Süresini 2 Yıla Uzattı

Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, yük taşımacılığı yapan ağır vasıta ticari araçlarda kullanılan Formul A Taurus Heavy Duty, Maxim A Gorilla ...

Dünyanın enerji uzmanı İnci Akü, yük taşımacılığı yapan ağır vasıta ticari araçlarda kullanılan Formul A Taurus Heavy Duty, Maxim A Gorilla Heavy Duty ve EFB Pantera Heavy Duty serilerinin mevcut 1 yıllık garanti süresini 2 yıla uzattı. 


 
Akü sektörünün öncü şirketi İnci GS Yuasa’nın lokomotif markası İnci Akü, tüketici odaklı yaklaşımı ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamalar sunmaya devam ediyor. 
 


İnci Akü, üstün Japon teknolojisi ile geliştirilen İnci Akü Formul A Taurus Heavy Duty, İnci Akü Maxim A Gorilla Heavy Duty ve İnci Akü EFB Pantera Heavy Duty büyük akü serilerinin garanti sürelerini 2 yıla uzattı. 

 
 İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici, yenilikçi ürünleri ile sektöre dinamizm katmaktan memnun olduklarını belirterek “Sunduğumuz tüm ürünlerde teknoloji ve inovasyonu odağımızda tutarken müşterilerimizin beklentilerini önceliğimize alıyoruz. 
 
İnci Akü olarak; Formul A Taurus Heavy Duty, Maxim A Gorilla Heavy Duty ve EFB Pantera Heavy Duty ürünlerimizi tasarlarken sürücülerin yüksek elektrik tüketicileri ve ilave donanımlara sahip de ağır vasıta araçlarda uzun çevrim ömrü ve zorlu yol şartlarında çalışan araçlarda yüksek titreşim direnci gibi aküden beklentilerini karşılamaya özen gösterdik. 
 
EVR (Extra Vibration Resistant) teknolojisine sahip yüksek performanslı akülerimizle, tüketicilerimizin güvenli bir yolculuk yapmalarını desteklemeyi amaçlıyoruz. 
 
 Bu kapsamda, ürünlerimizin 1 yıl olan garanti sürelerini 2 yıla uzattık. İnci GS Yuasa olarak bu uygulamamız ile hem tüketicilerimizin memnuniyetini sürdürmeyi hem de ağır vasıta araç segmentindeki kalitemizin ve iddiamızın altını çizmeyi hedefliyoruz.” dedi.
 
 İnci Akü Formul A Taurus Heavy Duty, 2 kata kadar daha uzun ömrü* ve 10 kata kadar daha uzun süre titreşim direnci* ile en zorlu koşullara meydan okuyarak yolun başından sonuna kadar yüksek dayanıklılık vadediyor. 
 
Ağır vasıta araçların kesintisiz performans göstermesi için gereken enerjinin üretilmesini sağlayan ve maksimum gücün EVR teknolojisi ile buluştuğu Maxim A Gorilla, 2,5 kata kadar daha uzun ömrü* ile yoğun şehir trafiğinde dağıtım, taşıma ve ulaşım sağlayan araçlar için yolun başından sonuna kadar yüksek performans gösteriyor. 
 
Start-stop ve yüksek elektriksel donanıma sahip uzun yol araçları için özel olarak geliştirilen Pantera Heavy Duty, 2,5 kata kadar daha uzun ömrü* ve 60 kata kadar daha uzun süre titreşim direnci* ile ağır vasıta araç sürücülerine yolun başından sonuna kadar üstün performans ve güç sunuyor. *İnci Akü Supr A Sentor'a Göre  
 

İnci GS Yuasa Hakkında  

Akü sektöründe üretim ve satış faaliyetleri yürüten İnci GS Yuasa, İnci Holding ve GS Yuasa iştirakidir. Manisa’daki üç fabrikası ve 1.000 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük akü üreticisi konumundadır. 
 
Tüm süreçlerinde mükemmelliği ilke edinen İnci GS Yuasa, tüketici odaklı yaklaşımı ve geliştirdiği yeni teknolojilerle 6 kıtada 80’in üzerinde ülkede ürün ve hizmetlerini tüketicilere ulaştırmaktadır. 
 
İnci GS Yuasa, yurt içinde 110 ana bayi, 150 enerji uzmanı, 260 yetkilendirilmiş servisi ve 4 bin 400 perakende satış noktası ile faaliyet göstermektedir. 
 
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Değerli Markaları 2022” listesinde de İnci Akü en değerli akü markası seçilmiştir. 
 
Sektörün Türkiye’deki ilk AR-GE merkezini kuran İnci GS Yuasa, yenilikçi bakış açısı ve teknolojik ürünleriyle sektöre ve paydaşlarına değer katar, sürdürülebilir çevre yaklaşımı ile en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonuyla çalışır.

Hiç yorum yok