Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VavaServis hizmetlerinde yüzde 10 indirim

VavaCars’tan tüm kurumsal şirket çalışanlarına yönelik kampanya    VavaServis kapsamında tüm araç sahiplerine periyodik bakımdan, hasar onar...

VavaCars’tan tüm kurumsal şirket çalışanlarına yönelik kampanya 
 

VavaServis kapsamında tüm araç sahiplerine periyodik bakımdan, hasar onarıma, kuaför servisinden, boyasız onarıma kadar birçok alanda entegre hizmet veren VavaCars, bu işlemler için tüm kurumsal şirket çalışanlarına yüzde 10 indirim uygulayacağını duyurdu. 


 
Türkiye’nin lider ikinci el online araç alım-satım platformu VavaCars, kendi müşterileri dışındaki araç sahipleri için de uygulamaya aldığı VavaServis kapsamında, tüm kurumsal şirket çalışanlarına yönelik bir kampanya hayata geçirdi.
 
İstanbul Pendik ve Ankara Ergazi’deki entegre araç ekspertiz ve yenileme merkezlerinde araçların 250 ayrı noktasını dikkatle inceleyen firma; periyodik bakım, hasar onarım, mekanik servis, boyasız onarım, kaporta boya, kuaför servisi gibi hizmetleri için Türkiye’deki tüm kurumsal şirket çalışanlarına yüzde 10 indirim uygulayacağını duyurdu.  
 
“Yeni kampanyamızla daha fazla araç sahibi kaliteli hizmete ulaşacak”  
 
VavaCars olarak araç sahiplerinin karşısına yeni bir kampanya ile çıktıklarına dikkat çeken VavaCars Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, “İkinci el otomotiv sektörüne getirdiğimiz yenilikle ekspertiz ve yenileme merkezlerinde araçlar, profesyonel ekiplerimiz tarafından tam donanımlı bir servise tabi tutularak kullanımına sunuluyor. 
 
İstanbul Pendik ve Ankara Ergazi’deki Türkiye’nin en büyük araç yenileme ve ekspertiz merkezlerimizde faaliyete geçirdiğimiz bu hizmetlerimizi, VavaServis uygulamamız kapsamında tüm araç sahiplerine ulaştırıyoruz. 
 
Bu bağlamda periyodik bakım, hasar onarım, mekanik servis, boyasız onarım, kaporta boya, kuaför servisi gibi hizmetlerimizde, Türkiye’deki tüm kurumsal şirket çalışanları için yüzde 10 indirim uygulama kararı aldık. 
 
Daha fazla kullanıcının kaliteli hizmete ulaşması için devreye soktuğumuz kampanyamız, yıl sonuna kadar devam edecek. Tüm araç modelleri için geçerli olan kampanyamızdan faydalanmak isteyenler, vava.cars web sitemiz üzerinden randevularını oluşturabilirler” dedi.  
 
Entegre bakım ve onarım hizmetleriyle sektörde fark yaratıyor Verdiği entegre bakım ve onarım hizmetleriyle dikkat çeken VavaCars, tamamen online olarak satışa sunduğu araçların tüm detaylarını web sitesi üzerinden müşterileriyle buluşturuyor. İstanbul’da satın alınan araçlar için adrese teslim seçeneği de sunan VavaCars, 14 günde iade hakkı, 3 ay 5 bin kilometre mekanik garantisi, isteyene 12 ay 25 bin kilometre uzatılmış garanti ve yıllık bakım hizmeti gibi avantajlı uygulamalarıyla sektördeki farkını ortaya koyuyor. Özellikle uzatılmış garanti ve yıllık bakım hizmetleri, araç alımı sırasında yine online olarak çok avantajlı fiyatlarla alınabiliyor. Aracın bir başkasına satılması durumda da bu garanti devam ediyor.

Hiç yorum yok