Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Letgo Otoplus, Pilot Garage ile 8 ayda 33 Şehre Yayıldı

Geçtiğimiz yıl Pilot Garage’ın yüzde 25 hissesini satın alarak ülkemiz otomotiv sektörüne önemli bir yatırım yapan Letgo Otoplus, yatırımla...

Geçtiğimiz yıl Pilot Garage’ın yüzde 25 hissesini satın alarak ülkemiz otomotiv sektörüne önemli bir yatırım yapan Letgo Otoplus, yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. 
 

Hali hazırda 300’ü aşkın şubesi bulunan Pilot Garage’ın ülke çapındaki yaygınlığını kullanarak gelişimini sürdüren Letgo Otoplus, 33 farklı ilde, Pilot Garage noktalarında araç sahiplerinin araçları için alım noktası görevi görüyor.
 


 Temmuz ayından itibaren dönüşüm sürecine büyük bir hız verdiklerini söyleyen Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Ortaklığımızla birlikte ortaya çıkardığımız konsept sayesinde Otoplus, çok hızlı bir ivmeyle ülke çapında yaygınlık göstermeye başladı. 
 
Yeni yatırımlarla 81 ilde alım noktasına ulaşarak Türkiye’nin en yaygın kurumsal ikinci el araç kompleksi olmak üzere çalışmalarımızı kurguluyoruz.” dedi. Yıl içinde 1 milyon aracın uğrak noktası haline gelen Pilot Garage, Letgo Otoplus’ın büyüme sürecinde etkin bir rol oynamaya başladı. 
 
2022 yılının temmuz ayında Letgo Otoplus’un, Pilot Garage’a ait hisselerin yüzde 25’ini satın almasıyla yeni bir konseptin ortaya çıkması amaçlanırken, Pilot Garage oto ekspertiz hizmet noktalarında dönüşüm başlatılmış oldu. 
 
Otoplus, Pilot Garage bayilerinde oluşturulan yeni alım noktalarıyla 8 ayda sırayla Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van illerine ulaştı.  
 
Hedef Türkiye’nin en yaygın ikinci el kompleksi olmak 
Otoplus’ın büyüme stratejisinde önemli bir göreve talip olduklarını dile getiren Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “Ortağımız ile geliştirdiğimiz konsept ile hedefimiz, Türkiye’nin en yaygın ikinci el kompleksi unvanına erişebilmek. 
 
Çok hızlı bir ivmeyle 8 ay gibi kısa bir süre içinde Letgo Otoplus 33 farklı ile yayılarak saha büyümesini önemli biçimde artırmış oldu. 
 
Orta vadede yeni yatırımlarla birlikte 81 ilde alım noktasına ulaşmak istiyoruz. İş ortağımızla ülkemize yatırımlarımızı sürdürmeye kesintisiz devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok