Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Bayrama yeni aracıyla girmek isteyenlerin aradığı fırsat VavaPazar’da

İkinci el araç alım-satım sektörünün öncülerinden VavaCars, 2 ve 9 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul ve Ankara’daki merkezlerinde birçok araç...

İkinci el araç alım-satım sektörünün öncülerinden VavaCars, 2 ve 9 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul ve Ankara’daki merkezlerinde birçok araç modelini uzman kadrosu eşliğinde müşterilerinin fiziksel olarak incelemesine sunacak. 
 

‘VavaPazar’ konseptiyle ilk kez gerçekleştirilecek etkinlikte müşteriler VavaCars araçlarının kalitesini deneyimleme fırsatı bulacak. 


 
Ayrıca, katılımcılara araç alım şartı olmaksızın periyodik bakımdan araç onarımına kadar birçok hizmetin verildiği VavaServis’lerde yüzde 25 indirim hakkı tanınacak. 
 
Türkiye’nin dijital otomobil platformu VavaCars, müşterilerinin karşısına büyük yenilikler ve ayrıcalıklarla çıkmaya devam ediyor. 
 
Birçok farklı ve kaliteli araç modellerini müşterilerinin beğenisine sunmayı amaçlayan marka, 2 ve 9 Nisan 2023 tarihlerinde İstanbul Maltepe ve Ankara Çayyolu’ndaki Müşteri Merkezleri’nin kapılarını ziyaretçilere açıyor. 
 
VavaPazar konseptiyle bu yıl ilk kez gerçekleştirilen organizasyonda, tüm katılımcılara kalite kontrol, mekanik servis, boyasız onarım, kaporta boya, kuaför servisi, periyodik bakım gibi hizmetlerin sunulduğu VavaServis’lerde yüzde 25 indirim hakkı verilecek. 
 
Araçları incelemeye gelenler aynı zamanda, forma ve maç bileti gibi çeşitli sürpriz hediyelerden kazanma şansını yakalayacak. 
 
Aynı gün VavaPazar’lardan araç alanlar ise yalnızca o güne özel promosyon ve kampanyalardan yararlanabilecek ve araçlarını hemen ertesi gün teslim alacak.

Hiç yorum yok