Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Suzuki Motor Corporation’dan Türkiye’ye 10 Milyon Yen’lik Deprem Bağışı

Dünyanın en köklü otomobil markalarından biri olan Suzuki Motor Corporation, Türkiye’de gerçekleşen büyük deprem afeti sonrasında oluşan zar...

Dünyanın en köklü otomobil markalarından biri olan Suzuki Motor Corporation, Türkiye’de gerçekleşen büyük deprem afeti sonrasında oluşan zararlara destek olmak amacıyla, ilk aşamada 10 milyon Yen’lik bağışta bulunduğunu açıkladı. 
 

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, global merkez üzerinden de ilerleyen dönemlerde yapabileceği ek destekleri değerlendirerek bölgenin yaralarını sarmak için gereken yardım hazırlıkları içinde olduğunu vurguladı. 
 


 Suzuki Motor Corporation, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında afetzedelere destek olmak için 10 milyon Yen’lik bağış yaptığını açıkladı. 
 
Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen, dünyanın en köklü otomobil markalarından Suzuki, ayrıca Avrupa merkezinde yer alan kışlık tipte ısınma ihtiyacına yönelik farklı giyim unsurlarını da bölgedeki ihtiyaçlar için sevk etmeye başladı. 
 
Suzuki Motor Corporation, başlangıç niteliğindeki 10 milyon Yen’lik maddi bağışın ardından, takip eden dönemde de bölgeye destek olabilecek faaliyetlerini de sürdürmeyi planlıyor. 
 
Japon otomotiv devi Suzuki Motor Corporation, ülkemizde deprem felaketinden etkilenen herkese en içten taziye dileklerini ilettiğini de açıkladı. 
 
Suzuki Hakkında 
1920 tarihinde Michio Suzuki tarafından kurulup dokuma tezgahlarıyla başlayan faaliyetini; motosiklet, otomobil, dıştan takma deniz motorları ve ATV araçları olmak üzere genişleten Suzuki Motor Corporation, günümüzün küresel ölçekteki en önemli markaları arasında yer almaktadır. 
 
Suzuki bu konumunu endüstri, tasarım, pazarlama ve inovatif alanlarda kazandığı başarılarla taçlandırırken, insan hayatını kolaylaştıran ve teknolojiye yön veren birçok yeniliğe imza atmaya da devam etmektedir. 
 
Suzuki otomobilleri ve motosikletleri ile Suzuki deniz motorları, ülkemizde Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilmektedir.  
 
Doğan Trend Otomotiv Hakkında  
Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet gösteriyor. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor. 
 
Marka temsilciliklerinin yanısıra ülke çapında bayileri ve perakende satış-servis noktaları ile kiralama operasyonları da bulunan Doğan Trend Otomotiv hakkındaki güncel bilgilere www.dogantrend.com adresinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok