Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Fiat Servislerinde Büyük Kış İndirimi

Fiat Yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri şahıs müşterilerimize periyodik bakım işlemlerinde %40 motor yağ indirimi, %20 yedek parça i...

Fiat Yetkili servislerinde 3 yaş ve üzeri şahıs müşterilerimize periyodik bakım işlemlerinde %40 motor yağ indirimi, %20 yedek parça indirimi ve %20 işçilik indirimi! 
 

3 yaş üzeri araç sahibi şahıs müşterilerimize periyodik bakım işlemlerinde; tüm filtre grubu %20 yedek parça indirimi, yağ parçalarında %40 motor yağ indirimi ve periyodik bakım işçiliklerinde %20 işçilik indirimi uygulanacaktır. 


 
Kampanya FIAT Yol Arkadaşım üyeliği gerektirmektedir. (2007 model öncesi araçlar için üyelik koşulu bulunmamaktadır.) Yapı Kredi World taksit kampanyası 12 taksit! Yapı Kredi World’e özel 7+5 taksit veya 7 taksit+1 ay taksit erteleme imkanı sunulmaktadır. 
 
Kampanya 2 Ocak- 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Servis randevularınızı randevu.fiat.com.tr adresinden veya Fiat Yol Arkadaşım uygulaması üzerinden alabilirsiniz. 
 
FIAT kampanyaları durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgi için FIAT Yetkili Servisleri veya Müşteri İlgi Merkezi: 444 22 55 ile irtibata geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok