Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Bir Ds İçin Kaçırılmayacak Sonbahar Fırsatı

DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif modellerinin av...

DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif modellerinin avantajlı satış koşullarını kasım ayında da taçlandırmaya devam ediyor. 
 

Benzersiz uzmanlığın yüksek teknolojiyle buluşmasından doğan rakipsiz ve karizmatik tasarımıyla farkını belli eden DS 4, 300 bin TL için 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatıyla showroomlardaki yerini aldı. 
 


DS Automobiles’in büyük sedan modeli DS 9, seçkin görünüme ve yenilikçi teknolojilere tek bir otomobilde sahip olmak isteyenler için 300 bin TL için 12 ay vadeli %0,49 faizli kredi seçeneği teklifi ile dikkat çekiyor. 
 
Kasım ayı boyunca geçerli olacak çok özel teklifler kapsamında; tasarımı, Fransız lüks bilgi birikimi ve teknolojisiyle premium SUV segmentinin standartlarını belirleyen DS 7 CROSSBACK’in benzinli modellerinde 300 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkânıyla, 300 BG güce sahip şarj edilebilir hibrit DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 modelleri ise 300 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor. 
 
Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma teklifleri sunuyor. 
 
DS Automobiles’in kasım ayı teklifleri kapsamında; özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip DS 4, 300 bin TL’ye 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi fırsatıyla kompakt hatchback sınıfında yepyeni bir tasarım anlayışına sahip otomobile sahip olmak isteyenleri bekliyor. 
 
Tasarımı, lüks işçiliği ve teknolojisiyle premium SUV segmentinin standartlarını belirleyen DS 7 CROSSBACK’in benzinli versiyonları 300 bin TL’ye 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi, 300 BG güce sahip şarj edilebilir hibrit modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 için 300 bin TL’ye 12 ay vadeli %0,49 faizli benzersiz bir kredi fırsatıyla sunuluyor.
 
Seçkin tasarıma yenilikçi teknolojiler eşliğinde sahip olmak isteyenlere hitap eden zarif sedan modeli DS 9’da da 300 bin TL için 12 ay vadeli %0,49 faizli yine çok özel bir kredi fırsatı sağlanıyor.  
 
Modern SUV Coupe ile kompakt hatchback bir arada
Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, yepyeni modelleriyle premium otomobil dünyasındaki konumunu kuvvetlendirmeyi sürdürüyor. 
 
Dünya çapında premium segmentteki pazar payını artırmaya devam eden DS Automobiles, yeni DS 4 ile gelişimine hız katıyor. DS 4, kompakt hatchback sınıfında yepyeni bir tasarım anlayışını kullanıcılarıyla buluşturuyor. 
 
Boyutlarıyla da bunu kanıtlıyor; 1,83 metrelik genişliği ve 20 inçe kadar hafif alaşım jant seçeneklerine sahip 720 mm’lik büyük tekerlekleri ile, kompakt 4,40 metrelik uzunluğu ve 1,47 metrelik yüksekliği otomobile etkileyici bir görünüm katıyor. Profil, akıcılıkla keskin hatları bir araya getiriyor. 
 
Gizli kapı kolları, yan tasarımdaki heykelsi yüzeyler ile uyum sağlıyor. Gövde tasarımı ile aerodinamik tasarımlı ve 19 inçlik jantlara sahip büyük tekerleklerin oranı DS AERO SPORT LOUNGE konseptinden geliyor. 
 
Otomobil bu sayede görkemli ve özel bir görünüme sahip. Arka tarafta tavan, teknik bilgi birikiminin bir göstergesi niteliğindeki emaye yüzey baskılı arka camın dik kavisiyle oldukça aşağı uzanıyor. 
 
Silüet, zarif olduğu kadar aerodinamik açıdan etkili de. Arka çamurluklar, kıvrımları ve C sütununu vurgulayan, DS logosunu taşıyan siyah renkli keskin köşeleri ile fit ve güçlü bir tasarım ortaya koyuyor. 
 
Arkada, lazer kabartmalı pul efekti ile yeni nesil özgün aydınlatma grubu bulunuyor. DS 4 dışarıdan verdiği premium otomobil hissini, iç mekâna geçildiğinde daha da yukarıya çekecek özel tasarımı ile dikkat çekiyor. Model, dijital, akıcı ve ergonomik bir iç mekâna sahip. 
 
İşlevleri kadar tasarımı da düşünülen her bir parça bir bütün olarak birbiriyle bağlantılı. Seyahat sanatı, deneyimi kolaylaştırmak için üç arayüz bölgesinde gruplanan yeni kontrol düzeni kullanılarak gösteriliyor. 
 
Usta saat zanaatkarlarından ilham alınan Clous de Paris işlemeleri ile DS AIR’in gizli havalandırma çıkışları dikkat çekiyor. Bu, orta konsol tasarımının akıcı ve düzenli bir şekle sahip olmasını sağlıyor.

Hiç yorum yok