Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda Yeni Tasarım Dilini 30 Ağustos’ta Sergileyecek

ŠKODA yeni marka kimliğini ve yeni tasarım dilini 30 Ağustos’ta tanıtmaya hazırlanıyor.    Yeni tasarım dilinin hangi yönde evrileceğini gös...

ŠKODA yeni marka kimliğini ve yeni tasarım dilini 30 Ağustos’ta tanıtmaya hazırlanıyor. 
 

Yeni tasarım dilinin hangi yönde evrileceğini gösteren VISION 7S konseptinin örtüsünü kaldıracak olan ŠKODA, yeni imajıyla marka değerlerini daha ileriye taşıyacak. 


 
ŠKODA’nın yeni tasarım dilinde de markanın sağlamlık, fonksiyonellik ve özgün olma gibi özellikler korunurken geniş iç mekanda da teknoloji, sağlamlık ve sürdürülebilir materyaller öne çıkıyor. Tam elektrikli 7 kişilik bir SUV olarak şekillenen VISION 7S konseptinin tasarımında güçlü bir ön bölüm yer alıyor. 
 
Dışa doğru konumlandırılmış dörtlü ışıklandırma grubu, T harfini oluşturacak şekilde tasarlandı. ŠKODA’nın yeni konseptinin ön panjuru ise geniş, siyah ve kapalı olarak şekillendirildi. 
 
Markanın kendine has çizgileri ise araç boyunca devam ediyor ve VISION 7S’e güçlü bir duruş kazandırıyor. 
 
Markanın yeni kimliğini ve tasarım dilinin sergileneceği Explore More organizasyonu, canlı yayınla takip edilebilecek. 
 
30 Ağustos’ta Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak olan tanıtım, 360 derece kameralarla birlikte https://skoda-explore-more.com/ adresinden interaktif olarak izlenebilecek. 
 

ŠKODA Explore More  
Canlı yayın adresi: https://skoda-explore-more.com/ Canlı yayın tarihi: 30 Ağustos 2022; 20:00 (TSİ) Alternatif adres: https://www.youtube.com/watch?v=-fvVvVcu8JU

Hiç yorum yok